Şimdi Ara

bilgisayarım format attıktan sonra daha da yavaşladı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pentium 4 3.00 ghz 1 gb ram kullanıcısıyım.pc im biraz kafayı yemişti yavaşladı format attı arkadaş daha sonra avast 4.7 profesional kurdum ve sonrasında makine o kadar kastı ki anlatamam bir dosya açığ bekliyorum,aşırı yavaşladı sonra pc yi kapatıp f 8 ebasılı tutp güvenli modda başlattım süper çalıştı avast kuruluyken bile,ama sonra tekrar yavaşlaldı kasmaya başladı,yani baştan süper devam ediyor sonra yavaşlıyor anlamadım,sorun ne sizce yardımcı olun lütfen ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhuncan -- 7 Aralık 2006; 3:12:24 >

• anti virüs programları pc yi bayaa yavaşlatır.bunun nedeni de sık sık scan yapmaları.özellikle başlangıçta ne kadar hızlı ram ve işlemci olursa olsun memory test yaptıkları için pc kendine gelemez bir türlü.malesef korunmak için bunlara katlanmak gerekiyor.internete bağlı olmadığın zamanlarda anti virüs programını devre dışı bırakmalısın.çalıştıra msconfig yazıp işine yaramayan programları başlangıçtan silesen iyi olur.birde özellikle yeni kurulmuş windowsta disk birleştirme işlemi şart.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.