192 MB ram,NVIDIA RIVA TNT2 Model 64 pro,İŞLEMÇİ 551 Mhz.BU ÖZELLİKLERDE Bİ BİLGİSAYARIM VAR BENİM.TAMAM BİRAZ KÖTÜ AMA ÖNCEDEN BAZI KARŞILAŞMADIĞIM ZORUNLARLA KARŞILAŞIYORUM ARTIK.MESELA ÖNCEDEN KAMERA AÇINCA PC DE PEK KASILMA OLMUYODU.MY NET OYUN SERVİSLERİNE GİRERKENDE ÖNCEDEN Bİ SORUN YOKDU AMA ARTIK ORAYADA GİREMİYORUM.SORUN VİRÜS FİLAN SANIYODUM AMA TARATTIĞIM HALDE VİRÜS ÇIKMADI.KURULUNLA ALAKALI DIR DİE FORMAT ATTIM AMA YİNEDE ESKİSİ GİBİ YAVAŞ.İKİNÇİ Bİ SAYFA AÇTIĞIMDA GEÇİŞLER BAYA Bİ YAVAŞ OLMAYA BAŞLADI.ARTIK NEREDEYSE VİDEO İZLEMEK BİLE İMKANSIZ HALE GELDİ.SİZCE BUNUN NEDENİ NEE.BİLGİSAYARIMIN ÖNCEKİ HALE GELMESİ İÇİN NE YAPMALIYIM.YARDIMLARINIZ VE ÖNERİLERİNNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TŞK EDERİMM HERKESE
abi hiç mi konuya hakim biri yok.bilgisayarın homurdamasından ve yavaş olmasından bıktım.kamera bile açamaz oldum yaa korkumdann.bi ilgilenseniz:(((((
artık uygulamalar çok bellek istiyor senin sitemin senin de dediğin gibi eski ve yavaş bir sistem günümüzdeki uygulamalara ayak uydurması biraz zoryeni format attım diyorsun ve hala yavaş hatta ccleaner la temizlik yaptığında da yavaş diyosan ortada yazılımsal bir sonuç gözükmüyor bence donanımsal ama ne olduğunu anlayamadım belki de yazılımlardandır formattan sonra yüklediğin programlar nelerdir??
msn,vinamp,lime wire,vep cam,cleaner,bide doğal olarak modemi yükledim.pc zayıf olduğundan fazla şey yüklemem.lazım olan proramı kurarım işim bitince kaldırıyom.ama önceden böle sorun yokdu.birden bire vbaşlamasına şaşırdım.
quote:
Orjinalden alıntı: cihad861
artık uygulamalar çok bellek istiyor senin sitemin senin de dediğin gibi eski ve yavaş bir sistem günümüzdeki uygulamalara ayak uydurması biraz zoryeni format attım diyorsun ve hala yavaş hatta ccleaner la temizlik yaptığında da yavaş diyosan ortada yazılımsal bir sonuç gözükmüyor bence donanımsal ama ne olduğunu anlayamadım belki de yazılımlardandır formattan sonra yüklediğin programlar nelerdir??
sistemini kasıcak hiçbirşey gözükmüyor.. format atarken tam format mı attın yoksa sistem üstüne sistem mi çaktın? bazıları herşey gitmesin diye xp yi onar diyip geçiyor da.. öyle yaptıysan eğer ondan da olabilir ama eğer tam format attıysan bilemiycem sistemini değiştirmen en doğru karar olur...