Arkadaşlar ben bi kaç hafta önce bir hp laptop aldım özelliklerini yazıyim bilenler bana yardımcı olabilir mi :) Hangi oyunları çalıştırır yada hangilerini çalıştırmaz
Şimdiye kadar çalıştırdıgım ve çalıştıramadım oyunlar şunlar .
GTA IV EFLC & GTA IV yüksek ayarlarda kasmadan APB Reloaded yüksek ayarlarda kasmadan METRO 2033 oyunu açamadım videocard ile alakalı bir hata verdi
Başka pc oynadıgım oyunlar ise şunlar bana oynaya bilicegim oyun önerebilirmisiniz .
tomb raider seri gta seri call of duty son iki oyunu hariç hepsi battlefield bad company 2 hariç hepsi Medal Of Honor seri Prototype Crysis 1 2 Assassins Creed seri Mafia 1 2 Shank 1 2 The Darkness 2 call of juarez 1 vessel warp limbo half life seri Need for Speed the run ve öncesi ve oynamadıgım bir sürü oyun var.
İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5 İşlemci Numarası 2430M İşlemci Hızı 2.4 GHz Ön Bellek 3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB Sabit Disk Kapasitesi 640 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb Ekran Kartı Markası AMD VGA Chipset Modeli HD6470M Ekran Boyu 15.6 inch Maksimum Çözünürlük 1376 x 768 Optik Sürücü DVD±RW İşletim Sistemi 7 Home Basic 64 Bit Tr Ağırlık 2.55 Kg Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza Bağlantı Özellikleri Bluetooth
F.E.A.R ASSASİN'S CREED CALL OF DUTY 2 CALL OF DUTY MODERN WARFARE CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 DIRT 2 GTA 4 CRYSİS BATMAN ARKHAM ASYLUM FOOTBALL MANAGER 2010 LEFT 4 DEAD 2 SPLİNTER CELL:CONVİCTİON MOUNTH AND BLADE : WARBAND STREET FIGHTER IV BATTLEFİELD BAD COMPANY 2 EMPİRE:TOTAL WAR HUNTİNG UNLİMİTED 2009 CALL OF DUTY WORLD AT WAR TRANSFORMERS REVENGE OF THE FALLEN SNİPER GHOST WARRİOR THE MATRİX- PATH OF NEO THE PUNİSHER FİFA 2003 FARCRY 2 KANE & LYNCH 2 DOG DAYS SİNGULARİTY MAFİA II FİFA 11 PES 2011 NBA 2K11 MEDAL OF HONOR 2011 TOMB RAİDER: UNDER WORLD AMNESİA CALL OF DUTY BLACK OPS CRYSİS WARHEAD SPLİNTER CELL 1 SPLİNTER CELL 2 SPLİNTER CELL 3 NEED FOR SPEED : HOT PURSİUT NEED FOR SPEED : SHİFT ASSASİN'S CREED 2 ASSASİN'S CREED : BROTHERHOOD CRYSİS 2 VOLLEY SPORE ASSASIN CREED REVALATİON İSTANBUL BATTLEFİELD 3 CALL OF DUTY: MODERN WARFARE3 FOOTBALL MANAGER 2012 PES 2012 FİFA 2012 MİRROR ADGE The Elder Scrolls V Skyrim NBA 2K12 TEAM FORTRESS 2 BATMAN ARKHAM CİTY Kingdoms of Amalur Reckoning MASS EFFECT 2 ROME:TOTAL WAR HALF-LİFE 2 HALF-LİFE 2 EPİSODE ONE HALF-LİFE 2 EPİSODE TWO hitman hitman 2 hitman 3 HİTMAN BLOOD MONEY F1 2011 PORTAL 2 Star Wars - The Old Republic World of Warcraft
Kardeşim sizin amacınızı anlamıyorum adam gta 4 ün en yüksekte kasmadan oynadığını söylüyo hangisi kasmaz diyo yeter arkadaş ya bende öle pc istiyorum kıskandırmayın insanı onları bulamıyanlar var elinizdekiyle yetinmeyi bilelim liütfen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme