Şimdi Ara

Oyun İçin Hangi İşletim Sisitemini Kullanmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanki İşletim Sistemim Windows7 Ultimate 64 Bit.Oyun İçin Hangi İşletim Sistemini Kullanmalıyım.Elimde Vista CD'si var.Vistayı Yüklemelimiyim Yoksa Windows 7'demi Kalmalımıyım veya XP'mi Yüklemelimiyim?

• XP'de yeni oyunlar çalışmıyor Linux desen oyun performansı 0 en iyisi W7 şuanlık bence
    W8'de W7'nin çoğu özelliği kırpılmış örneğin masaüstü araçları yok
  • Sakın vista kurmayın sistemi çok fazla kullanıyor, win7 32- 64 bit oyun için ideal.
  • @
    quote:

Orijinalden alıntı: oğuz*han

Sakın vista kurmayın sistemi çok fazla kullanıyor, win7 32- 64 bit oyun için ideal.

Tamda Bu mesajı görmeden Önce Vista Starter Orjinal Yükledim.Fazla Win7'den Değişik değil ama 3 Programdan Fazla Açmama İzin vermiyor (Örn;Google Chrome,Word Pad,Paint)Açabiliyorum 4. Programı Açamıyorum.Ama Bu Beni Fazla Etkilemiyor.Sizce Win7'ye Geri Dönsemmi?Bunun Bilgisayara Bir Zararı olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrakmn35 -- 2 Temmuz 2013; 18:50:35 >
  • oyun için windows 7 64 bit
    windows 8 64 bitte olabilir, performans olarak hissedilebilir bi fark olduğunu düşünmüyorum
    en iyisi hiç kasma win7 devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: sub

oyun için windows 7 64 bit
    windows 8 64 bitte olabilir, performans olarak hissedilebilir bi fark olduğunu düşünmüyorum
    en iyisi hiç kasma win7 devam et

Yemekten Sonra Win7 64 bit yüklücem :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.