Arkadaşlar Tüm Oyunları açan pc formattan sonra hiçbir oyunu açmadı.Bazen 0xc000007b hatası bazen 43.dll hatası Spintires Crash Veriyor ne yapmalıyım . Bilgisayarcu format atmıştı yanlışmı atmış [Windows 7 Home Basic 64 bit (Orjinal Win)]
Bilgisayar notebookmu masaüstümü ? Biraz daha detay lütfen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Dizüstü Samsung Pc Windows 7 Home Basic İntel Core İ3 İşlemci 4 Gb Ram 64 bit Ekran kartı bilgileri resimde;
direct-x 9.0c ve redist all yükle acılma ihtimaliyüksek tabi ekran kartı driver ınında son versiyonunu kur.
Chamonix
kullanıcısına yanıt
İnternette Araştırdım Hepsi Yüklü Ekran kartı driver i de yüklü ama olmuyo Bilgisiyarcıya daha yeni format attırdım 40 liraya hiçbi program yüklememiş windowsu kurup verdi elimize geri götürcez bilgisayarcıya yapsın artık 40 lirayı boşuna mı aldı Arkadaşlar pc resimleri videoları açmıyor , dosyalara tıklıyom windows gezgini çalışmayı durdurdu diyo hiçbişey düzgün çalışmıyo
quote:
Orijinalden alıntı: AhaBilgisayarCoktu
İnternette Araştırdım Hepsi Yüklü Ekran kartı driver i de yüklü ama olmuyo Bilgisiyarcıya daha yeni format attırdım 40 liraya hiçbi program yüklememiş windowsu kurup verdi elimize geri götürcez bilgisayarcıya yapsın artık 40 lirayı boşuna mı aldı Arkadaşlar pc resimleri videoları açmıyor , dosyalara tıklıyom windows gezgini çalışmayı durdurdu diyo hiçbişey düzgün çalışmıyo
en iyisi baştan formatlamak galiba siz bilen birisine götürün teamviewer ile kurabilsek yardımcı olurduk. Gecmiş olsun umarım çözülür. tam olarak pc den anlamadıgınızı dusunuyorum az biraz anlasaydınız daha detaylı yardım ederdim size.Madem para vermişsiniz götürün yükletin windows.
quote:
Orijinalden alıntı: Chamonix
quote:
Orijinalden alıntı: AhaBilgisayarCoktu
en iyisi baştan formatlamak galiba siz bilen birisine götürün teamviewer ile kurabilsek yardımcı olurduk. Gecmiş olsun umarım çözülür. tam olarak pc den anlamadıgınızı dusunuyorum az biraz anlasaydınız daha detaylı yardım ederdim size.Madem para vermişsiniz götürün yükletin windows.
B Bilgisayardan Anlıyorum ama para verdiğim için dedim . şimdi yapılabilcek birşey varsa anlatabilirmisiniz ? Çünkü oturduğum ilçede 1 tane bilgisayarcı var oda fazla anlamıyor anlatırsanız sevinirim