Merhaba Arkadaşlar Laptop'um Son Zamanlarda Gerek Oyunlarda Olsun Gerekse Uzun vakit Oynandığı Zaman Aşırı Isınıp Kapanıyor Soğutucu Olmasına Rağmen Ne yapabilirim ?
Ne yapabilirim Laptop Özellikleri Nasıl Win 8Kullanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ErsoylarMedya
Merhaba Arkadaşlar Laptop'um Son Zamanlarda Gerek Oyunlarda Olsun Gerekse Uzun vakit Oynandığı Zaman Aşırı Isınıp Kapanıyor Soğutucu Olmasına Rağmen Ne yapabilirim ?
Laptop Özellikleri Şöyle ;
Intel(R) Core(TM) i5 CPU M480 @2.67GHz 2,67GHz
4 GB Ram
64 Bit İşletim Sistemi
Ekran Kartı 2 GB NVIDIA Geforce GT420M
Laptopunuzun fan girişine güçlü üfüren veya güçlü eken bir alet ile müdahale edebilirsiniz. Fan temizliğini yapın.
Tamam Uygulayacağım Sebebi Nedir peki neden olmuş olabilir ?
biraz eski bir modele benziyor garantisi varsa servise verin fan çok sesli çalışıyor ısınıp kapanıyor falan filan yoksa eğer güvendiğiniz bir bilgisayarcıya götürüp fan temizliği + termal macun yenileme işlemi yaptırın
içini temizle ve termal macun sıktır yine olmassa cooler master infinitive evo al 1400 rpm sana yeter de artar bile
Arkadasım laptoplar oyun için tasarlanmamıstır.Ayrıca yeni modeller bir kaç oyunu desteklese de seninki eski
quote:
Orijinalden alıntı: butze
quote:
Orijinalden alıntı: melihbenzze
quote:
Orijinalden alıntı: ErsoylarMedya
Laptop Özellikleri Şöyle ;
Intel(R) Core(TM) i5 CPU M480 @2.67GHz 2,67GHz
4 GB Ram
64 Bit İşletim Sistemi
Ekran Kartı 2 GB NVIDIA Geforce GT420M
Laptopunuzun fan girişine güçlü üfüren veya güçlü eken bir alet ile müdahale edebilirsiniz. Fan temizliğini yapın.
kesinlikle böyle yapma içindeki parçalar oynayabilir. git bilgisayarcıya fanını temizlettir 20-30 tl.
Yok yahu. Parçalar pamuk ipliğine bağlı değil sonuçta Ben kompresörle temizlerim bir şey olmaz. Elektrik süpürgesiyle çektirenler var hocam