Şimdi Ara

Bilgisayarım İyi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde bir kasa aldık (Biz toplama yapmadık). Ama bilgisayar bana biraz zayıf geldi. Örneğin chromede 6-7 sekme açınca takılmaya başlıyor. Facebookta donmalar oluyor. Pes 2013 ü sistem gereksinimlerine baktığım zaman benim bilgisayarım iyi ama oyun sürekli takılıyor akarcasına oynayamıyorum. Özelliklerini resimlerde veriyorum atladığım bir yer varsa sorabilirsiniz. Ayrıca bu kasa bize 900 tl ye mal oldu. Sizce iyi bir kasamı? Bu kasa bu fiyat eder mi?

Bilgisayarım İyi mi ?

Bilgisayarım İyi mi ?

Bilgisayarım İyi mi ?

Bilgisayarım İyi mi ?

Bilgisayarım İyi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan9602 -- 1 Şubat 2013; 14:24:35 >

• Açık açık söyleyeyim, bildiğin geçirmişler 900 TL'yi
    Kesinlikle iyi değil, keşke burada konu açsaydın, 900 TL'ye gayet iyi bilgisayarlar toplandı.
  • Çok kötü.
  • Yılın kazığını yemişsin. Verebiliyorsan git geri ver.
  • 200 tl lik bir kasa.
  • Şu hazırladığım full monitörlü sistem bile ona 10 basardı be kardeşim. ne yaptın sen öyle. Aldıktan sonra konu açmak aklına geliyor da almadan önce niye sormuyorsun. Geçmiş olsun ne diyim.

Bilgisayarım İyi mi ?
  • p4 D ler sıfır varmı ya daha

nasıl 900 tlye almış

sıfırmı aldın kasayı ne yaptın

sıfır aldıysan aldığın kişiye veya kuruma götür yanlız kafasına doğru at kasayı muhtemelen yere düşer kalmadan ağzına yüzüne tekme tokat gir işin bitince kasayı almadan evine dön kasa kalsın orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aglarm -- 1 Şubat 2013; 20:01:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mahalle bilgisayarcısından almışa benziyorsun adam pentium d li sistemi sıfır diye satmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Investigator -- 1 Şubat 2013; 20:10:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan9602

Arkadaşlar geçenlerde bir kasa aldık (Biz toplama yapmadık). Ama bilgisayar bana biraz zayıf geldi. Örneğin chromede 6-7 sekme açınca takılmaya başlıyor. Facebookta donmalar oluyor. Pes 2013 ü sistem gereksinimlerine baktığım zaman benim bilgisayarım iyi ama oyun sürekli takılıyor akarcasına oynayamıyorum. Özelliklerini resimlerde veriyorum atladığım bir yer varsa sorabilirsiniz. Ayrıca bu kasa bize 900 tl ye mal oldu. Sizce iyi bir kasamı? Bu kasa bu fiyat eder mi?

Bilgisayarım İyi mi ?

Bilgisayarım İyi mi ?

Bilgisayarım İyi mi ?

Bilgisayarım İyi mi ?

Bilgisayarım İyi mi ?

Hocam çoook büyük bir kazık yemişsiniz afiyet olsun o siste 350 lira anca eder.... acıdım size...

• 3 yıl önce benzer bir hatayı bende yaptım.O zamanlar ortalama aynı sistemi 500 liraya almıştım.Gerçekten çok büyük kazık yemişsiniz.Keşke konuyu almadan önce açsaydınız.
  • yaww yuh bu kadar da olmazki kardeşim
  • Her zaman deniyor hazır sistem = çöp. Paranıza yazık olmuş.
  • Şaka maka arkadaş bir daha uğramadı buraya. Balkondan felan mı atladı yoksa. Kayseri haberlerine bakın hele :)))
  • abi çok üstüne gidildi ya birdaha foruma gelmicek utancından
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

Şaka maka arkadaş bir daha uğramadı buraya. Balkondan felan mı atladı yoksa. Kayseri haberlerine bakın hele :)))

bende kayserideyim bana gelseydi yardımcı olurdum tüh görüyonmu şimdi daha çok üzüldüm
  • Arkadaşlar dediğiniz gibi gittim adama bu kasa 900 tl etmez dedim Bana yeni kasa ver dedim. Adama bir kaç özellik yazdım verdim yarın gidip alacağım bununla ilgili konu açtım bakarsanız memnun olurum.

http://forum.donanimhaber.com/m_71234823/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71234823
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazador1453

200 tl lik bir kasa.

çok pahalı bir kasa değilmi bu ya gereklimi bu kadar bir sistem için kasaya bu kadar para ayırılırsa gerisini getirmek nasıl olucak acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.