Şimdi Ara

BİLGİSAYARIM KAPANDI AÇILMIYOR ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİLGİSAYARIM OYUN OYNARKEN ANİDEN KAPANDI VE BİRDAHADA AÇAMIYORUM 2 GÜN ÖNCE BİR KERE DAHA OLMUŞTU AMA 5 DAKİKA SONRA AÇILMIŞTI NE OLDU ANLAMADIM ŞİMDİ, YAPACAK HİÇBİRŞEY BULAMADIM LÜTFEN BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIM.

P4 3.0, ASUS P5LD2 BOARD, SAPPHIRE X850XT EKRAN KARTI,HURRICANE 2 550W KASA, 200GB SAMSUNG HDD, 1GB DDR2 RAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ila -- 28 Haziran 2006; 9:09:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ila

BİLGİSAYARIM OYUN OYNARKEN ANİDEN KAPANDI VE BİRDAHADA AÇAMIYORUM 2 GÜN ÖNCE BİR KERE DAHA OLMUŞTU AMA 5 DAKİKA SONRA AÇILMIŞTI NE OLDU ANLAMADIM ŞİMDİ, YAPACAK HİÇBİRŞEY BULAMADIM LÜTFEN BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIM.

P4 3.0, ASUS P5LD2 BOARD, SAPPHIRE X850XT EKRAN KARTI,HURRICANE 2 550W KASA, 200GB SAMSUNG HDD, 1GB DDR2 RAM

belkide aşırı ısınmadanda olabilir. banada öle olmuştu. en iyisi 1 tane soğutucu olmasada fan al derim..
  • sorununu biraz daha ayrıntılı açıklarsan yardımcı olabiliriz..
  • pc yi açalı daha 30 dakika olmuştu birden gitti işte fişi çıkarıp taktım içini açtım temizledim falan banamısın demedi bende ilk ısınmadandır dedim ama kasanın heryeri fan dolu bide daha yeni açmıştım
  • üstad ısınma değilse kartlara falan bak belki tam yerleşmemiştir veya ram yetersiz kalıyor olabilir
  • fiş çekikken açma tuşuna bas sonra fişi tak tekrar yap bunu eğer açıldıysa evdeki topraklamanı kontrol et....
  • power supply den kaynaklanan bir sorun olabilirmi eğer öyleyse garanti kapsamına girermi zarar gören parçalar biliyormusunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VOLTE açamıyorum acil yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • test et güç kaynağını tüm kabloları sök fiş takılıyken anakarta bağlanan sokette yeşil ve siyah kabloları birbirine deydir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.