Şimdi Ara

Bilgisayarım Kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimdi resimdeki anlatım gibi pcyi açıp her noktasını temizledim.Daha öncede bir çok kez temizlemiştim.Pc çok ısınıyor resetlemeler kapanmalar başlamıştı.Şimdi yine fanı,işlemciyi,ekran kartını ve hdd'yi açıp hepsini tek tek temizledim.Eski termal macunu temizleyip yeni termal macunu tekrar sürdüm.Herşeyi tekrar takıp takıştırdıktan sonra pcyi sorunsuz bir şekilde çalıştırdım yaklaşık 2 saat çalıştı ve yine kendini kapattı.Tekrar açmaya çalıştığımda ise 7-8 sn duruyor pc'nin ışıkları yanıyor ardından pc tekrar kapanıyor ben hiç bir işlem yapmadan kendini yine tekrar açıyor kapatıyor bıraksam sabaha kadar aynısı yapacak:)

Ayrıca termal macunu sürdükten sonra tekrar açtım,ekran kartı bölümünün olduğu yerde çiplerin üzerine biraz termal macun kaçmış bir problem olur mu?

Bu sorunun nedeni ne olabilir sizce?

Pc Acer aspire g5520 dizüstü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busecekic -- 11 Kasım 2010; 5:55:09 >

• windows masaüstüne geliyor mu ?
    geldikten kaç dk sonra kapanıyor ? bu süre değişken mi ?
    donanımların dereceleri kaç biliyor musun ?
    donanımsal oldugunu nerden teştis ettin ?
  • Şuan olarak internette araştırdım donanımsal bir problem değil,windows masaüstüe gelmiyor maalesef pc'yi açtıktan 3-4 saniye sonra kapaıyor,macunu temizleyip tekrar sürdükten sonra 2 saat süre içerisinde speedfan programını kurup işlemci ısısına baktım %50 ile %58 arasında gösteriyordu.
  • derecelerini yazarsan daha iyi olur
    ama macunu sürdükten snra 2 saat falan gidiyosa dh ekipmanlarınında yardımı gerekir
  • Macunu daha yeni sürdüm 2 saat felan çalıştı ondan sonra kapandı yine aynı şeyler olmaya başladı.

Acaba fanı makina yağı ile temizleyip makina yağı sürüp + bir soğutucu alırsam problem çözülür mü?

Birde yaklaşık 1 gündür pc'yi açmıyorum,şimdi açtığım windows başlatılıyor yazısına geldi tekrar kapandı tekrar çalıştırdım pc'yi 2-3 saniye sonra kapandı.

Birdaha derecelerini görmem çok zor:( çünkü pc açılmıyor bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busecekic -- 10 Kasım 2010; 3:40:07 >
  • Başka bir güç kaynağıyla denersen sorun düzelir büyük ihtimalle :)
  • Farklı bir güç kaynağıda denedim maalesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Kapanıyor
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayarım Açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.