Bildirim
bilgisayarım kapanmıyor yardııııım!!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
arkadaş o sorun bana da oluyor du virüsten mi kaynaklanıyordu ne di bende anlayamadım hiç uğraşmadan format çektik makinayaaaaa -
powersupply da sorun olabilir değiştirip denedinizmi benimde başıma geldi ram dan sandım güç kaynağındanmış gücü yetmiyormuş 450 watt taktım -
PCNE %99 TROJEN GİRMİŞ.ADAWARE TARZI PROGRAM KULLANIP SORUNUNU ÇÖZEBİLİRSİN -
Diğer bir olasılıkta pcı slotuna takılı ses kartı modem veya ethernet olabilir. -
anakartın biosuna girdiğinizde power management kısmında power controlled by apm yazar onun acık olması lasım -
quote:
Orjinalden alıntı: s3k0
anakartın biosuna girdiğinizde power management kısmında power controlled by apm yazar onun acık olması lasım
büyük ihtimalle sorun bu -
teşekkürler saolun bi deneyeyim -
güc kaynağın yetersiz olabilir yeni güclü bi psu al ya da bilgisayarına trojan musallat olmustur. ad-aware se adlı programı kurarak sorunu halledebilirsin -
quote:
anakartın biosuna girdiğinizde power management kısmında power controlled by apm yazar onun acık olması lasım
Merhaba,
Sadece BIOS'dan Advanced Power Management (APM) i aktif hale getirmek yetmeyebilir. İşletim sistemi üzerinden de bu özelliğin kullanılmasını sağlamak gerekir.
"Start-Başlat"/"Control Panel-Denetim Masası"/"Power Management-Güç Yönetimi"/"APM tabı-sekmesi" alanından "Advanced Power Management-Gelişmiş Güç Yönetimi" seçeneğini işaretlemelisiniz.
Tşk,
Hicks -
quote:
Orjinalden alıntı: hicks
quote:
Merhaba,
Sadece BIOS'dan Advanced Power Management (APM) i aktif hale getirmek yetmeyebilir. İşletim sistemi üzerinden de bu özelliğin kullanılmasını sağlamak gerekir.
"Start-Başlat"/"Control Panel-Denetim Masası"/"Power Management-Güç Yönetimi"/"APM tabı-sekmesi" alanından "Advanced Power Management-Gelişmiş Güç Yönetimi" seçeneğini işaretlemelisiniz.
Tşk,
Hicks
yaw bunu yazmışsındaa biosta power manager yok bidee reset attığımda açılmıyor illa bilgisayarın fişini çekmek zorunda kalıyorum lütfen yardım hatta sistemidee yeni topladım
AMD ATHLON 64 3200 939p İŞLEMCİ + ECS VIA-K8T800P S/L ANAKART
var acil yardım kapanmıyooor....
-
mutlaka wardır o menü biosta cok eski anakartlarda bile bulunuyo
bence iyice kurcala -
quote:
mutlaka wardır o menü biosta cok eski anakartlarda bile bulunuyo
bence iyice kurcala
yaaw ben yanlış yazmışım power controlled by apm yok başka ne olabilirki???
windowstan kaynaklanmazmı???
teşekkürler kardeş..... -
quote:
Orjinalden alıntı: udede
merabalar
bilgisayarımı kapat diyorum kapatmıyor reset atıyor lütfen yardım sorun ne olabilir???
Şimdiden teşekkürler.!!!
ADAMIN BİRİ DELİYE SORMUŞ SEN NEDEN DELİSİN ODA CEVAP VERMİŞ BEN NERDEN BİLEYİM SEN MANYAKSIN!!!!
bılgısayarında fax modem varmıı arkadasım varsaonu ıptal ett veya sıl sonra tekrar yukle olurmu sorun ondan kaynaklanıyoo emin oll
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X