Şimdi Ara

Bilgisayarım kapanıyor Sıvı soğutma mı yoksa Hava soğutma mı önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yazın gelmesiyle ve havaların ısınmasıyla bu sorunum tekrar olmaya başladı. Örneğin Son 3-4 akşamdır CS GO oynuyorum. 20-25 dakika oynadıktan sonra bilgisayar pat diye kapanıyor ve tekrar açmak için tuşa bastığımda açılmıyor. Mecburen güç kaynağının tuşunu kapatıyorum 2-3 dakika bekledikten sonra bilgisayar açılıyor. Ben aslında güç kaynağının yetmediğini düşünüyordum fakat işlemcimin stok fanını taktığım zaman kapanma olayı olmadı ama çok ses ve ısı oluşmaya başladı. Sorunum açık olarak işlemci fanından ya da soğutma sisteminden kaynaklandığı kesinleşti. Sistemimin özellikleri aşağıdadır bana hangisini önerebilirsiniz ?

Güç Kaynağım : Thermaltake 600w lite
    Anakart : Asus m5a97 R2.0
    Ram : 10GB DDR3
    İşlemci : AMD FX8350
    Ekran kartı : MSI R9 Gaming 3G GDDR5 3GB 384Bit
    Kasa: Thermaltake Armor mx kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskology -- 2 Haziran 2016; 10:56:23 >

• işlemciyi fansız mı kullanıyordun anlamadım tam orayı
  • http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-reserator3-max-sivi-sogutma-sistemi.html

SIVI SOĞUTMA TAVSİYE EDERİM SİSTEMİ YENİLERSENDE KULLANIRSIN KAMPAYADA ZALMAN RESARATÖR 500 TL OLDUĞU ZAMANLARI HATIRLIYORUM. ŞUAN 340 TL.
    SORUN CIKARMAYAN SOĞUTMASI ÇOK İYİ OLAN BİR SOĞUTUCU FİYATI BEDAVA
  • Geçenlerde konu açtım aynı işlemci mevcut hava soğutma artık tercihlerinin arasında yer almayacak alta link verdim kasaya uyarsa tabi maddi açıdanda oslemcinnefes alır...

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=117679513&p=1&anchorToGo=117679513#117679513

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HumWE -- 19 Haziran 2016; 23:50:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pskology kullanıcısına yanıt
    sıvı soğutma daha iyi olur

hava soğutma alınacaksa tek fan o işlemcide faydası olmaz en az ikin fanlı hava soğutma gerekir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.