Şimdi Ara

bilgisayarım kapanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımda bir problem oluşmuştu güvenli mod da bile açılmıyordu hep aynı hatayı veriyordu bilgisayarcıya götürdüm xp kullanıyordum normalde busefer windows 7 yükletmek istedim . Bilgisayarı almaya gittiğimde bilgisayarcı bilgisayarımın harddisk in de bad sector olduğunu söyledi ve düzeltmeye çalıştık ama bu şekilde fazla dayanmaz dedi evde bilgisayarı kullanıp kapatma tuşuna bastıktan sonra rutin kapatma işlemleri devam ediyor tam ekran karardığı anda mavi bir msdos ekranı açılıp sayım yapıyor ve bilgisayar yeniden başlıyor üstelik windows açıldığında da hata weriyor lütfen yardım edin sorun nerde ve nasıl çözebilirim

• öncelikle sistem özelliklerini ve şuan yüklü olan işletim sisteminin xp mi windows 7mi olduğunu yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız.
  • O bilgisayarcıya götür, adam gibi kursunlar.
    eğer bilgisayarın içinde bilgilerin var ise al.bad sectorleri tamamen temizlemesini söyle.Merak etme badsectorden hdd patlamıyor :)
  • sistemim işlemci amd athlon 64 3000 ram : 1024 hdd: 80 gb ekran kartı : 512 mb ati radeon anakart : asus k8n işletim sistemi windows 7 bilgisayarım hata türünün adına blue screen diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi play-maker -- 11 Ağustos 2010; 19:13:52 >
  • Hdd üzerinde bad sektör için Hdtune programı ile kontrol et,sağlık durumuda iyi olmayabilir,en iyisi yeni bir hdd alıp kullanman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarımın ekranı donuyor
    12 yıl önce açıldı
    Bilgisayarım Açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.