Şimdi Ara

Bilgisayarım power tuşuna basınca açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

8 yıllık bir kasalı bilgisayarım var, markası Casper. Son 1 aydır bilgisayarı kapattığımız da tekrar power tuşuna basarsak ekran gelmiyor bağlı olduğu üçlü prizde ki şarteli açıp-kapattıktan sonra kendi kendine yeniden çalışıyor ve ekran öyle geliyor. Hatta bazen hiç gelmiyor ekran kartını söküp geri takıyorum ondan sonra dediğim işlemleri yapıyorum ekran öyle geliyor. Sorun ne olabilir?

• Tekrar problem olduğunda güç kablolarını pirizden çıkarıp açma tuşuna 15 saniye basılı tutup sonra kabloları takıp açmayı dener misin ?
  • Biocyte B kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğim, sonucu iletirim hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • büyük ihtimalle power supply kaynaklıdır.. test amaçlı başka bir power'la deneyerek sorunun power supply'dan mı, yoksa başka bir nedenden mi kaynaklandığını anlayabilirsin..

• SeCuRiTy TM kullanıcısına yanıt
    Başka bir güç kaynağı bulamam sanırım

• rapauthor R kullanıcısına yanıt
    Bulunduğun Yerin Çok Yakınında Kafe Veya İyi Bir Mağaza Varsa Ordan Rica Edebilirsin Durumu Özetliyip Takıp Bakabilirsiniz Hocam!

• SeCuRiTy TM kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğim teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bir ihtimal power tuşunun içerisinde ki kablolarda temassızlık olabilir. Benim Zalman Z11 Plus kasanın power tuşu çalışmıyordu, tuşu söküp içine baktığımda bazı kabloların yerinden çıktığını gördüm, lehim ile felan uğraşmaya üşendiğimden 3 aydır kabloları birbirine sürterek açıyorum bilgisayarı :)
  • snowtger kullanıcısına yanıt
    Power tuşunun olduğu kısma baktığım da kopuk kabloların olduğunu gördüm büyük ihtimal bu yüzden olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.