Şimdi Ara

Bilgisayarım kendi kendine hızlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bilgisayarım bu aralar kafayı yedi veya virüs bulaştı heralde

ilk olarak eğer görev yöneticisini açık bırakırsam ve öyle beklerse bilgisayar hızlanmıyor ve fan düzgün çalışıyor

ama görev yönetcisi kapalıyken 5 dakka sonra aniden fanlar falan hızlı çalışıyor işlemci değerleri artıyor

burda virüsten şüpheleniyorum nedir bilen var mı bu virüsü

ikinci olarak video izlerkende 5 dakka fareyi oynatmayayım hemen video kasıyor fareyi oynatınca aniden düzeliyor

yardımlarınızı bekliyorum format atmak istemiyorum :(

edit: beyler svchost exe *32 adlı exe %25 civarı işlemci yiyor dtask manager programında buldum bunu üzerine tıklayınca exe kayboşuyor yani hiç yokmuş gibi

edit: exe bu arkadaslar ama aynı isimde dosya yok söylenen dizinde nasıl silecem bunu ?

Bilgisayarım kendi kendine hızlanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aslio -- 24 Haziran 2017; 11:41:2 >

• beyler lütfen yardımcı olun :(
  • Hijackthis adlı program işe yarayabilir.

Lakin bu program üzerinden reg anahtar girdilerini silebilirsiniz. Söz konusu o exeyide silebilirsiniz. Yalnız silerken dikkatli olun. Aman diyim yanlış bir sistem uygulamasını silmek sistemin tamamen çökmesine sebeb olabilir.

Farkli bir alternatifi olarak combofix denenebilir.
  • hocam nod32 yükledim tarattım 4 tane dosya sildi suan problem yok gibi 10 dakka bekledim fan ses cıkarmıyor nod32 işe yaradı sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aslio -- 24 Haziran 2017; 12:34:34 >
  • Bir virüs görev yöneticisi açıkken kendini kapatıp, yönetici kapanınca yaptığı işleme devam ediyor olabilir. En iyisini yapmışsın, internetten her programı indirip kurmamanı tavsiye ederim.
    İyi forumlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop kendi kendine reset atıyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.