Şimdi Ara

Bilgisayarım kendi kendine kapanıyor(Xeon E5430)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gigabyte ga g41mt-d3
    4gb kingston 1333mhz ram
    Cooler master rs460 güç kaynağı

Bilgisayarım bir süre sonra 30dk gibi sonra kapanıyor aniden kendi kendine ilk olduğunda görüntü gitti sonra 4-5 sn sonra pc kapandı reset attı şimdi birdaha oldu aniden kapandı bu sefer açılmadı neyse ben açtım bu sefer internet yok kabloyu görmüyor yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukdemir -- 1 Haziran 2017; 16:8:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• işlemci ısısını takip et anakart işlemci ısınırsa kapatır
    soğutucuyu çıkardıysan oturmamış olabilir
    termal macun ile ilgili bir problem olabilir
    soğutucuyla işlemcinin tam temas etmesi lazım işlemci ısını kontrol edermisin
    edit ben açıldığında kapanıyor sandım . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEDlinE -- 1 Haziran 2017; 18:6:13 >
  • DEDlinE kullanıcısına yanıt
    Sıcaklık hep 45-50 arası boşta xeon ama normal

• şu an internetinmi yok driver güncelmi
  • Driverler güncel lol oynarken gitti ilktede öyle olmuştu video izlerken oldu bikerede microcode de yükledim modladim biosu onboard kullanıyorum bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukdemir -- 1 Haziran 2017; 19:28:31 >
  • bundan bi hafta önce bendede ses gitti driver falan günceldi fakat sesi açamıyordum durup dururken açtım kapadım ses yok fortmat çektim düzeldi sorun işletim sistemindede olabilir format attıktan sonra donanımların hala çalışmıyorsa hardwarelerde problem olabilir önce soft çek düzelmesi yüksek ihtimal
    internet geldi ya durup dururken gitti hiçbir şekilde gelmiyordu geldi vgadan şüpheleniyorum oyun oynadığımda oluyo yoksa olmuyor .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop kendi kendine reset atıyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel ama
    olmaması gereken bir durum şüphelendiriyor
    iyi forumlar
  • Bilgisayarı anaprize takıp deneyin.

• Arkadaşlar sanırım sorunu buldum buraya usb takınca kısa devre yapıp kapanıyor ama normaldede oluyor takmasamda ezilmiş usb yeri

• Lol oynarken ilk görüntü gidiyor sonra resliyor ama normalde aniden kapaniyor ve açılmıyor

• farukdemir kullanıcısına yanıt
    O USB portunu aygıt yöneticisinden devre dışı bırakmayı deneyin.
  • Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt
    Anakartı aldığım abi ondan yapmıyordur diyor getir bakalım dedi hadi hayırlısı.

En azından seçenekleri indirmek için dediğimi deneyebilirsiniz.
    Hangisi olduğunu nasıl anlıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukdemir -- 3 Haziran 2017; 2:44:39 >
    Deneme yanılma hocam.
    Hocam dediğinizi yaptım yine aynı windowsla ilgili bir sorun dicem ama alakası yok ya

• arada yapar ama ya . . . bendede ses driverı uçtu kullanamadı bilgisayar yazılım problemi olabilir hocam benden söylemesi
    anakartın sağlam gibi duruyor adam sana arızalı deyip yeni anakart satabilir :D
    soft format çek zaten dosyalar aynı kalıyor hatta lol klasörünün yedeğini alırsan bi şekilde tekrar update etmez gibi tam öğrende :)
    Soft derken diski biçimlendirme denmi format çekeyim

• bilgisayarı 3 defa kapat biosu geçmesini bekle windows açılışında loading ekranında aç kapa yada onun bi tuşu vardı unuttum bakabilirsin netten
    sonra başlangıç onarım açılır oradan bu bilgisayarı sıfırla > dosyalarım kalsın seçeneğini işaretle daha biraz bekliyeceksin sonra eski dosyalarını windows old klasörü gibi bi yerde durması lazım oradan eski dosyalarına ulaşabilirsin bu kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.