Şimdi Ara

MSI monitör kendi kendine kapanıp açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MSI OPTIX MAG272C monitörümde birkaç aydır olan bir problem var. önceleri 2-3 günde 1 olan bu probleme aldırış etmiyordum ama son 2 haftadır aşırı arttığını fark ettim oyun oynayacak, video izleyecek durumda değil random ( bazen 10dkda bir bazen 5dkda bir) 2 saniye monitörde bi enerji kesintisi oluyor, hatta hoparlörden pat diye bir ses çıkıyor. monitörü Monster marka laptopuma bağlı 2. ekran şekilde kullanıyorum hdmi değiştirdim hatta playstation da bir hdmi ile bağlı geçen hafta psnin görüntüsünü kullanırken aynı ses çıktı görüntü gitmedi lakin, ekranda görüntü bozulup düzeldi. monitörün güç çıkışındaki kabloyu oynatınca aynı problem olduğunda, he dedim kabloda temassızlık var gittim yeni kablo aldım ama aynı problem devam ediyor, Kabloyu oynattığımda bir sıkıntı yok tekrar random kapanıp geliyor. Monitör komple kapanıp açılmıyor sadece görüntü anlık olarak gidiyor. Prizi kalabalık kullanıyordum tek monitörü bağladım gerilim düşümü falan mı var diye ama internette de hiç benzer bir problem bulamadım. Vatandan almıştım bir çözüm bulamazsam garantiye göndermeyi düşünüyorum. Yardımcı olabilecek herkese şimdiden çok teşekkürler..

• monitör adaptörlü mü eğer öyleyse çıkış voltajlarını kontrol etmek gerek

• axelfoly kullanıcısına yanıt

yani adaptör gömülü, çıkış voltajı ile kablonun voltajının eşdeğerliğine mi bakmalıyım?

10 a 250 v kablo da adaptör de baktım şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocx -- 27 Şubat 2022; 14:35:31 >
  • Az önce monitörü çıkarıp televizyonu bağladım aynısı televizyonda da oldu hoparlörden yine bir pat sesi geldi acaba hoparlörde veya bir yerde bi ark kaçak falan mı var veya duvardaki prizde? Garip olan başka şehirde de aynısı oluyordu aklıma 2 hdmi kablosunun da bozuk olabileceğinden başka bir şey gelmiyor şu an. Sadece playstation bağlıyken bile aynı şeyin olması falan.. Fikirlerinize açığım.

• rocx R kullanıcısına yanıt

monitöre sadece kablo bağlatısı yapılıyorsa dediğin gibi güç kartı içindedir o durumda hiç kurcalama garantisi de varken servise verin derim

• konu hala güncel monitörde bir arıza olduğunu düşünmüyorum TV bağlayıp denedim aynı problem oldu 2 hdmi kablosunu da değiştirdim yeni aldım yine aynı problem. Mantıklı bir çözüm kalmadı aklımda bir yerde bi kaçak olduğunu düşünüyorum şu an sadece. Sinir bozucu olmaya başladı bu durum ve bilinmezlik.

• laptopta bir sıkıntı var büyük ihtimalle monster servisine yollayıp hdmi/dp portu arızalı demeyi öneririm ben.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc kendi kendine kapanıyor !
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.