Şimdi Ara

Bilgisayarım kendi kendine konuşuyor ve muzik çalıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
11.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar ilk defa başıma böle birşey geldi ve olaya anlam veremedim geçenlerde 1 ay kadar oluyordur bilgisayarda oyun oynarken birden radyo ve konusma sesleri gelmeye basladı sonra oyunu kapattım ses kesilmedi şasırdım kaldım dedim bi oturumu kapatim açim denedim gene ses kesilmedi en son şartelden kapattım bilgisayarı :D nese efenim geçen haftalarda da Farcry 3 oynuyordum ve birden oyunda GTA V'in 1. fragmanının müzigi çalmaya basladı kapattım oyunu dedim bi deneyim ses ne kadar sürcek bi 5-10 dk sürdü sonra kesildi anlam veremedim sonra ise gelelim bu güne metro 2033 oynuyordum hazır steamde beleş iken deneyim demiştim sonra şu depot bölümünde zaten tırsa tırsa oynuyorum oyunu gecenin bu vakti herneyse birden yaratıklar cıkmaya basladı sonra 3-5 kisi böle rusça bişeyler konusuyor bagırma sesi filan geliyor ama nasıl tırsdım anlatamam sonra sesin oyundan gelmediğni fark ettim hemen kapattım oyunu sesler hala geliyor sonra görev yöneticisini kurcalarken birden kesildi ses yalnız hiç birşey kapatmadım işlemlerden herneyse bi türlü anlam veremiyorum bu olaylara acaba böle bir olayla karsılasan varmı yoksa ben paranoyakmı oldum ? yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firlama777 -- 22 Aralık 2012; 5:41:47 >

• Internet tarayıcında falan açık kalmış diyecem de yukarıdaki bilgilere göre o da olmaz. Paranoyak olmuşsun kardeş. Şöyle bir iki gün yat kafanı dinle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam seninki yine iyi benim başımada geldi keşke oyun sesi olsaydı gecenin bir yarısı iş yerinde bilgisayarın başındayım kameralara bakıyorum hiç bir tarayıcı vs açık değil hoparlörlerden ezan sesi kuran sesi gelmeye başladı 10dk sürdü kameralarda gelse desem ses özelliği yok sadece video hayır bu olay 1 değil bi kaç kere oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNDERGROUND RAP

hocam seninki yine iyi benim başımada geldi keşke oyun sesi olsaydı gecenin bir yarısı iş yerinde bilgisayarın başındayım kameralara bakıyorum hiç bir tarayıcı vs açık değil hoparlörlerden ezan sesi kuran sesi gelmeye başladı 10dk sürdü kameralarda gelse desem ses özelliği yok sadece video hayır bu olay 1 değil bi kaç kere oldu

Kendini secilmis kisi felan sanma hoparlorunuzun yanidski metal esyalari cekin metal uydunun frekansini cekiyor hoparlorde yaninda olunca hemen ona yansiyor banada oldu odaya 2 gun girmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JEANT -- 22 Aralık 2012; 10:07:11 >

• Bilgisayarına Yükledigin Bir Hack Yada Program Yüzündendir Genellikle Hacklarda Çıkar Böyle Sorunlar Adamlar İçine Gizli Sekme Saklıyorlar Aynısı Başıma Gelmişti Nasıl Çözebilirim Dersende Pcndeki Tüm Hackları Sileceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CsKinqMerT

quote:

hocam seninki yine iyi benim başımada geldi keşke oyun sesi olsaydı gecenin bir yarısı iş yerinde bilgisayarın başındayım kameralara bakıyorum hiç bir tarayıcı vs açık değil hoparlörlerden ezan sesi kuran sesi gelmeye başladı 10dk sürdü kameralarda gelse desem ses özelliği yok sadece video hayır bu olay 1 değil bi kaç kere oldu

Kendini secilmis kisi felan sanma hoparlorunuzun yanidski metal esyalari cekin metal uydunun frekansini cekiyor hoparlorde yaninda olunca hemen ona yansiyor banada oldu odaya 2 gun girmedim

valla metal birşey yoktu o değil güvenlik görevlisiyim gecenin bir yarısı büyük bir yer birde tek başınayım kimsede yok acaba sen benim yerimde olsan ne yapardın ben pek korkmadım çünkü ezan sesi kuran sesi geliyor ne korkacam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CsKinqMerT

quote:

valla metal birşey yoktu o değil güvenlik görevlisiyim gecenin bir yarısı büyük bir yer birde tek başınayım kimsede yok acaba sen benim yerimde olsan ne yapardın ben pek korkmadım çünkü ezan sesi kuran sesi geliyor ne korkacam

Herhangi frekans ceken bir sey cok ufak bile olabilir elektrikci getirsem şıp diye bulur yada duzelttirme bedava kuran dinlersin :) banada kuran sesleri geldi ayrica grup mu kursak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc kendi kendine kapanıyor !
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla hoparlörün yanında metal birşeyde yok öle frekans karıstıracak fakat bu olay ne zaman oyun oynarsam oluyor yoksa onun haricinde böle bişey gelmedi basıma bu arada bilgisayarımda hack programı yada dosyası filanda yok antivirüs programın güncel sürekli virüs filanda olamaz anlam veremiyorum bi türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: firlama777

Valla hoparlörün yanında metal birşeyde yok öle frekans karıstıracak fakat bu olay ne zaman oyun oynarsam oluyor yoksa onun haricinde böle bişey gelmedi basıma bu arada bilgisayarımda hack programı yada dosyası filanda yok antivirüs programın güncel sürekli virüs filanda olamaz anlam veremiyorum bi türlü

hocam son zamanlarda office güncellemesi yaptınız mi ..ilginç gelecek bazılarına ama office in bi güncellemesinde böyle bi hata var ..silip yeniden yüklenince sorun çözülmekte..söylede anlayabiliriz tam şarkı çalmaya başladığı an görev yöneticisinden neyin kullanılmakta olduğuna bakın office i göreceksiniz ..

• Konuyu hortlatıcam ama benim de başıma geldi. Sanırım COD4 MP Crack'inden dolayı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Konuyu hortlatıcam ama benim de başıma geldi. Sanırım COD4 MP Crack'inden dolayı oldu

bu sorun benim bilgisayariminda basina geldi hala cozum bulamadim. surekli reklamlardan sesler geliyor sikintiyi cozemedim saka gibi resmen. ve bilgisayarimin perfonmasi acayip derecede dustu su an. fm 13 falan acilmamaya basladi ne yapsam bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevidaL

quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Konuyu hortlatıcam ama benim de başıma geldi. Sanırım COD4 MP Crack'inden dolayı oldu

bu sorun benim bilgisayariminda basina geldi hala cozum bulamadim. surekli reklamlardan sesler geliyor sikintiyi cozemedim saka gibi resmen. ve bilgisayarimin perfonmasi acayip derecede dustu su an. fm 13 falan acilmamaya basladi ne yapsam bilmiyorum.

Ben bir kez combofix çalıştırdım ondan sonra uzun süre ses duymadım.
    Zaten 2 gün önce de recovery attım bilgisayara, bişey kaldıysa da tamamen kurtuldum artık
  • One oyle ya insan korkar 3 kulhuvallah 1 elham okusaydın iyi sıhatte olsunlar gelmiş ))))
  • quote:

Bu bir işaret yol yakınken tövbe et.
  • quote:

banada oldu bu.
  • Benim bilgisayar sa daha windows ekranindayken tv yi acıyor bil açılmadan daha tvnin sesini duymaya başlıyor um onlarca format attım duzelmedi sistemden herhâlde

• O olay bana olsaydı var yaa

• Sa beyler benımde bilgisayarım konusuyor bilgisayarım a7n8x deluxe asus pc yi açtıgımda pc kendi kendine konusmaya başlıyo Nolurr yardım eder misinizzz ???
  • beyler büyük ihtimalle hoparlörler parazit yapıyordur ben üst ve alt kattaki telefon konuşmalarını hoparlörden dinliyordum bir ara
  • Arkadaşlar bu banada oldu böyle adam sesleri geliyor.Sonra silikon vadisinden merhaba diye bi radyodaki adam konuşuyor. Sonra tık tık tık sesler geliyor. Yabancı bi spiker Cristiana Ronaldo golll felan diye bağırıyor. Bakıyorum bilgisayarımda hiçbirşey açık değil. Virüs olabilir en iyisi bi temizleteyim pc yi. Çözümünü bilen varsa lütfen yardım etsin. İyi günler..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.