Şimdi Ara

Bilgisayarım kendiliğinden birşeyler indiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. çok saçma bir problem canımı sıktı ve bir türlü çözemiyorum.

Window Live Messengerda oturum açtıktan sonra bilgisayar kendiliğinden birşeyler indirmeye başlıyor. Yaklasik 40KB/s gibi hızlarla sürekli birşeyler çekiyor. Bu da çok fena canımı sıkıyor.
    WLM'ı kapattığımda durum aynen devam ediyor. Ancak firewall dan transferi stop layarak durdurabiliyorum.
    Temp klasörü içindeki BIT3.tmp adlı dosyadan şüphelendim. ayklaşık 16MB'lık bir dosya ve her sildiğimde tekrar geliyor.

Lütfen yardım edin arkadaşlar...

• windows update olabilir mi? ben olmadığını düşünerek, bilgisayarına bir kurulum exe' si indiğini sanıyorum. mesela gator gibi bu durumda da, temp ve temporary' i boşalt. ie açılış sayfanı auto blank yap. geçmişi sil. vs temizlik yap bundan kurtulursun tabi başka zımbırtılar yok ise pc' de. ie kullanımında değişiklikler yap. ikinci ve üçüncü parti nesneler için güvenlik ayarlarını yenile. spyware kullanarak tarama yap. en iyisimi bir güvenlik duvarı da kullan.
  • net limiter programını indir hocam hangi programın ne zaman ne indirdiğini ve hangi hızla indirdiğini görüyorsun
  • Dialer olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.