Şimdi Ara

bilgisayarım kitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda bir oyun oynarken bir süre sonra bilgisayar kitleniyor ve reset atmak zorunda kalıyorum. İlk takılmadan sonraki takılmalar daha çabuk geliyor. İnternette dolaşırken veya bir yazı yazarken takılmıyor fakat oyun oynarken takılıyor. Bende asus probe diye bir programda var ve yine oyun oynarken voltaj 3.0 ın altına düştüğü için alarm vermeye başlıyor. Bilgisayara format attım fakat aynı şeyler devam ediyor. Lütfen yardım edin!!!

• oyun oynarken klilitlenmesi, kaynak yetersizliğindendir. Ram, ekran kartı ya da işlemci yetersiz olabilir.
    Mevcut Ram, ekran kartı ve işlemci nedir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: drk_lrd

Bilgisayarımda bir oyun oynarken bir süre sonra bilgisayar kitleniyor ve reset atmak zorunda kalıyorum. İlk takılmadan sonraki takılmalar daha çabuk geliyor. İnternette dolaşırken veya bir yazı yazarken takılmıyor fakat oyun oynarken takılıyor. Bende asus probe diye bir programda var ve yine oyun oynarken voltaj 3.0 ın altına düştüğü için alarm vermeye başlıyor. Bilgisayara format attım fakat aynı şeyler devam ediyor. Lütfen yardım edin!!!

Bana, bilgisayarınızda virüs ve türevleri var gibi geldi.
  • Bilgisayarda virüs olduğunu sanmıyorum çünkü sırf bu sorun için format attım. Şu sıralarda zaten yalnızca Age of Mythology ve Call of Duty2 oynuorm. FX5200 var bende ram 1.25gb.
  • Sisteminden bahsetmemişsin ama söylediğine göre 3.0 voltajın düzenli değil. Bunu tek sebebi yetersiz güç kaynağı kullanıyor olman olabilir. Sisteminden genel olarak bahsedersen özellikle güç kaynağı ve ekran kartından daha çok faydamız dokunur.
  • büyük ihtimalle ramlerde uyumsuzluk olabilir mhz lere dikkat edin ve 1024 olarak kullnanın 256 ekstra bir fayda sağlamaz 256 yı çıkartırsanız düzeleceğini tahmin ediyorum
  • quote:

Bilgisayarımda bir oyun oynarken bir süre sonra bilgisayar kitleniyor ve reset atmak zorunda kalıyorum. İlk takılmadan sonraki takılmalar daha çabuk geliyor. İnternette dolaşırken veya bir yazı yazarken takılmıyor fakat oyun oynarken takılıyor. Bende asus probe diye bir programda var ve yine oyun oynarken voltaj 3.0 ın altına düştüğü için alarm vermeye başlıyor. Bilgisayara format attım fakat aynı şeyler devam ediyor. Lütfen yardım edin!!!

http://forum.donanimhaber.com/m_13858879/tm.htm

Burayı oku
    Sorunun aynı bahsettiğim gibiyse verdiğim programı dene
    Allah'a şükür benimki düzeldi. Bir sorun yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarımın ekranı donuyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önceden böyle bir sorun yoktu aynı bilgisayarı hiçbir parçasını değiştirmeden 3-4 senedir kullanıyorum fakat son zamanlarda yalnızca oyun oynarken takılıyor. Biosumu güncellesem sizce sorun çözülür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drk_lrd -- 30 Nisan 2007; 17:27:30 >
  • quote:

Önceden böyle bir sorun yoktu aynı bilgisayarı hiçbir parçasını değiştirmeden 3-4 senedir kullanıyorum fakat son zamanlarda yalnızca oyun oynarken takılıyor. Biosumu güncellesem sizce sorun çözülür mü?

Yukarda verdiğim linkteki programı denediniz mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI
    quote:

Önceden böyle bir sorun yoktu aynı bilgisayarı hiçbir parçasını değiştirmeden 3-4 senedir kullanıyorum fakat son zamanlarda yalnızca oyun oynarken takılıyor. Biosumu güncellesem sizce sorun çözülür mü?

Denedim ve 75 tane temizledim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

quote:

Orjinalden alıntı: PHI
    quote:

Denedim ve 75 tane temizledim.

Demek ki bu program gerçekten kenara atılmayacak bir program. Bilgisayarım temiz güvenli diye övünürdüm. Kasper taradı hiç bir şey bulamadı. Bu program 200 küsür spy buldu

• Ya ben senin programu kullandım 18 spy gitti ama sorunum hala devam ediyor:( ilgili konulara bi göz gezdirdim sorun ekran kartından güç kaynağından ya da biostan olabilirmiş fakat ekran kartından olcağını pek sanmıyorum tabi yaşından dolayı bozulmuşsa o ayrı...
  • quote:

adamım aynı dert 2 aydır bendede var...Oyunlarda aynı dediğin gibi 5. dakikadan itibaren bilgisayar kilitlenmeye başlıyo,nette dolaşıyoken pek sorun olmuyo ama seyrekte olsa ondada kilitlenme oluyor.Benim ekran kartı ve ramda sorun yok arkadaşın bilgisayarında denedim ama harddisk ve power da olabilir dedi bi bilgisayarcı.Yarın ona götürecem sonuç ne olacak buraya yazarım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.