Şimdi Ara

Bilgisayarım Otomatik Olarak Reset atıyor(ısınma sorunu değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar biraz önce aniden reset attı..Ardından bir kaç kere açma denemesinde bilgisayarı hiç ellemezse sürekli kullanıcı adı öncesindeki ekranda reset atıyor...Fakat şimdi baktım mavi ekran veriyor..Kod görünmüyor çok hızlı gidiyor... Sizce ne olabilir..Bu arada ısınma ile ilgili bir sorunu yok..Tüm donanımlar sağlam.

• sorun büyük ihtimalle güç kutusunda ve teknik bir sorundur
  • teknik bir sorun değil..harddiski değiştirdim gayet sağlam =)
  • Aşırı bir güç bindirme yok ki neden power ile alakalı olsun.
    Ramlerini çıkarıp takıp bir dene istersen...
  • DONANIM SORUNU DEĞİL HARDDİSK DEĞİŞTİ PC SAĞLAM...
    Büyük yazdım anlaşılmadı galiba. Bir yazılım sorunu sözkonusu ama ne olduğu hakkında bir bilgim yok :'(
  • ramlerden olabılır
  • Ani mavi ekran hatalarında, sabit disk ve ramlerden kaynaklı sorunlardır. Genellikle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulcan_ksk

Bilgisayar biraz önce aniden reset attı..Ardından bir kaç kere açma denemesinde bilgisayarı hiç ellemezse sürekli kullanıcı adı öncesindeki ekranda reset atıyor...Fakat şimdi baktım mavi ekran veriyor..Kod görünmüyor çok hızlı gidiyor... Sizce ne olabilir..Bu arada ısınma ile ilgili bir sorunu yok..Tüm donanımlar sağlam.

tüm donanımlar saglam olsa böyle bir sorunu vermez. busorun ram lerden kaynaklanan bir sorun gibi gozukuyor. ram slotlarını degiştirerek ve sayılarını azaltarak kullanmayı denermisin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.