Şimdi Ara

bilgisayarım oyunlarda kasmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarım samsung np550p5c-s05tr
    özellikleri intel i7 3630QM 8 gb ram ekran kartı nvidia gt 650m ve 2gb yani anlayabileceğiniz piyasadaki çoğu oyunları med de kasmadan oynayabilecek şekilde laptopu geçen sene aldım hiç bi sorununu görmedim ama geçenlerde cod ghostsu indirdim ve oyunu oynarken inanılmaz takılmalar yaşadım grafikleri düşürüyorum hala aynı takılmalar sebebini bir türlü anlayamadım sonra cod blac opsa girdim ondada aynı sorun beni şaşırtan 1 ay önceden cod bo u hiç takılmadan oynamamdı şimdi ise bu sorun çıktı. gta 4 tede azda olsa bu sorunu yaşadım lütfen acil yardım edin ne yapmalıyım

• cevaplayacak olan yok mu lütfen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffidan264

arkadaşlar bilgisayarım samsung np550p5c-s05tr
    özellikleri intel i7 3630QM 8 gb ram ekran kartı nvidia gt 650m ve 2gb yani anlayabileceğiniz piyasadaki çoğu oyunları med de kasmadan oynayabilecek şekilde laptopu geçen sene aldım hiç bi sorununu görmedim ama geçenlerde cod ghostsu indirdim ve oyunu oynarken inanılmaz takılmalar yaşadım grafikleri düşürüyorum hala aynı takılmalar sebebini bir türlü anlayamadım sonra cod blac opsa girdim ondada aynı sorun beni şaşırtan 1 ay önceden cod bo u hiç takılmadan oynamamdı şimdi ise bu sorun çıktı. gta 4 tede azda olsa bu sorunu yaşadım lütfen acil yardım edin ne yapmalıyım

donanım ve ekran kartı güncellemelerinizi yapın sorun devam ederse içini açıp fanı temizleyin sorun devam ederse teknik servisinize danışabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güncellemeleri nereden yapacağız tam olarak açıklayabilirmisiniz ?
  • Cokta bir performans beklemeyin bence. Arkadasimda 720m var oda bazi yerlerinde kasmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama daha önceden kasmayan oyunlarda bile kasmaya başladı bende o yüzden endişelendim
  • Hayırlı günler hayırlı ramazanlar dilerim bende Alienware m18x kullanıyorum geçenlerde benimde benzeri bir olay başıma geldi bilgisayarınızın içini açıp elektrik süpürgesiyle özellikle fan ve çevresini temizlerseniz farkı görebilirsiniz fanlarda biriken tozlar cihazları havasız ve sıcak bırakıyor yazında hava sıcaklarından dolayı bu durum artıyor denemenizi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffidan264

arkadaşlar bilgisayarım samsung np550p5c-s05tr

Senelik bakım olarak ilk olarak termal macunu bir yenileyin , Oyunları Yüksek Performans güç seçeneklerinde oynayın

• windows 8.1 update 1 e güncelledinmi ben güncelledikten sonra aynı sorun bende de olmaya başladı bi zaman sonra takılmalar başlıyor yaklaşık 20 25 dakika sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Szgn16 -- 3 Temmuz 2014; 2:50:26 >
  • format attırdım cod ghosts taki sorun gitti ama bu seferde watch dogs u oynarken başta iyi 5 dk sonra oyun acayip takılıyor anlamsız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.