Şimdi Ara

BİLGİSAYARIM PSP'Mİ GÖRMÜYOR! LÜTFEN ACİL YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ya bi yardım eli uzatın. PSP'mi önceden bilgisayar görüyodu. O zamanlar Vista English vardı. Türkçe'sini alınca yeniden kurdum. Herhalde PSP'mi tanıtırken yanlış bir şey oldu ki bilgisayar PSP'yi tanımıyor. Ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therev -- 3 Mart 2007; 14:25:49 >

• recovery menü varsa oradan gir şimdilik
  • eger olede yapamazsan pc ye takınca senden cd ıster psp yı tanıtmak ıcın ve bır pencere cıkar ona iptal de ardından hemen bidaha tak usb yı ara vermeden ıkıncıde otamatık tanıyo tanımaması soz konusu olmaz yani okay?
  • bazı notebook larda tanımayabiliyo bende yaşadım o sorunu. ugrasmıcam dersen ya kart okuyucu al yada recovery den gir varsa tabi.
  • önce memorye format at sonra bidaha dene olmazsa fabrika ayarlarına geri dön de
  • boş dosyada yukarıda araçlar var. orda klasör seçenekleri var oraya gir görünümlere gel orda korunan işletim sistemi dosyalarını gizle var orayı etkisizleştir uyarı felan gelcek ama merak etme evet de ona da.Ben böyle yaptım oldu sende de olur inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chenell -- 19 Şubat 2011; 10:07:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chenell

boş dosyada yukarıda araçlar var. orda klasör seçenekleri var oraya gir görünümlere gel orda korunan işletim sistemi dosyalarını gizle var orayı etkisizleştir uyarı felan gelcek ama merak etme evet de ona da.Ben böyle yaptım oldu sende de olur inş.

2007 konusuna mesaj attığının farkındasındır inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.