Şimdi Ara

BİLGİSAYARIM RESET ATIO KENDİ KENDİNe :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisyarım durup dururken kendini kapayıp tekrar açıyor..
    Neden olur ve ne yapabilirim?
    Bilgisi olan varsa ayrdımcı olur musunuz?
    Lüüüttfeeennn..

• arkadaşım pc nin reset atması bir kaç neden den kaynaklanabilir bunları ben şöle sıralayım pc ne virüs girmiş olabilir ramde problem olabilir işlemcinde problem olabilir işlemci fanında problem olabilir işlemcini soğutmuyordur pc yi resetliyordur ve anakartta problem olabilir. bu problemler bulmak için 3DMax programını kullanarak neyde sorun olduğunu bulam şansın var.
  • 3D max programını internette bulabilir miyim ?
  • tabikide bulabilirsin yaygın bir program
  • beyler benimkide pc yi açtıktan bir dakika sonra kapanıyor ve tekrar açılıyor lütfen yardım en son pc yi normal olarak değilde fişten çekip kapatmıştım
  • upp lütfen cevap verin yeni topic açmayım
  • ya lütfen internetteyim şuan Allah rızası için bir çare bulun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc kendi kendine kapanıyor !
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pc nn reset atmasının bir çok nedenii olabilir bu nedenlerden en çok görüleni işlemcinin fazla ısınmasından dolayı olabilir işlemci fanını kontrol et dönmüyor veya cpu fanının ayaklarından biri kırılmış olabilir cpu nun üzerine termal macun sürmeyi dene sonra bak bakalım reset atıcakmı
  • Bütün soğutma elemanları ve rami kontrol etmenizi öneririm, kendi kendine kapanmak yerine reset atıyorsa bir ısınma sorunu olması çok büyük bir ihtimaldir.
  • RAMlerinizi ve işlemcinizin ısı ayarlarını kontrol edin. Everest programı ile öğrenebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.