Şimdi Ara

Bilgisayarım tarayıcılarda sürekli kasıyor Sorun işlemci ve anakart mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ram 4 Gb

Ama işlemci amd 5400 x2 2.9 Ghz. Bir kaç tanıdığa sordum işlemcin yetersiz geliyor olabilir dedi.

Ekran kartı ve Ram kalması kaydıyla bu parçalara hangi işlemci ve anakart takmalıyım ?

http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-m61pme-s2_2x/

Anakartım GİGABAYT GA-M61PME-S2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşbaz -- 28 Kasım 2015; 23:56:20 >

• islemci yetersiz hocam. bahsettiÄŸiniz sorunların ekran kartiyla alakasi yoktur. daha güclü islemcili sistemler onboard ekran karti ile sorunsuz kullanim sunuyor. sizin sistem olarak yenilemeye gitmeniz gerekir mevcut sisteminiz epey eski ve gunumuz uygulamalarinda sikinti yasatir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasenkal

islemci yetersiz hocam. bahsettiğiniz sorunların ekran kartiyla alakasi yoktur. daha güclü islemcili sistemler onboard ekran karti ile sorunsuz kullanim sunuyor. sizin sistem olarak yenilemeye gitmeniz gerekir mevcut sisteminiz epey eski ve gunumuz uygulamalarinda sikinti yasatir.

Bu bilgi baya yararlı oldu teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci ısısını kontrol edin, acaba sıcaklıktan dolayı çarpan düşürüyor olabilir mi?

Ben size tarayıcı olarak, FlashPeak Slimjet, Pale Moon, 360 Browser, Chromium önereyim, bir deneyin. K-meleon'da, kill flash gibi butonlarla beraber geldiği için işinize yarayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Anarsist_

İşlemci ısısını kontrol edin, acaba sıcaklıktan dolayı çarpan düşürüyor olabilir mi?

Ben size tarayıcı olarak, FlashPeak Slimjet, Pale Moon, 360 Browser, Chromium önereyim, bir deneyin. K-meleon'da, kill flash gibi butonlarla beraber geldiği için işinize yarayabilir.

Bir deneyeyim ama işte insanı çok sinir ediyor tarayıcının kalması birde tarayıcıda çok alt sayfalara inince bilgisayarın fanı daha hızlı çalışmaya başlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.