Şimdi Ara

Bilgisayarım XP de birşey çalıştırmıyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir sistem toplamaya karar verdim ve yeni sistem toplayınca elimde var olan format cdsi ile (herzamanki kullandığım) windows xp 32bit kurdum. mozilla firefox internet explorer wolfteam kısacası oyun program gibi uygulamaları çalıştırmaya kalktığımda açılırken kapanıyor :S açılır gibi olup kapanıyor.

Sistem ;

Islemci : Amd Phenom II x6 1055T 2.80 ~ 3.30 Ghz
    Ram : 4 Gb 1333 Mhz Soğutuculu DDR3
    Ekran kartı : ATI Radeon HD 5570 2 GB 128 Bit
    Anakart : Gigabyte M68MT-S2P

Not : driverleri yüklerken hiçbir sorun olmuyor (home edition , xp pro sp3 gibi tüm xp sürümlerini denedim hatta modifiyeli xpleri denedim fark eden birşey olmuyor)

bilgisayarıma vista ve windows 7 kurunca hiçbir sorun çıkmıyor ama alışkanlık işte xpden vazgeçemiyorum

arkadaşlar sorun nerde olabilir acaba?

• combofixle ilgisi yok vürüs yokki combofix denesin kardeşim sen rem ve ekran kartlarını çıkar tekrar tak bi arkadaşında başına gelmişti
  • ama ondn olcağını sanmıyorum çünkü vista ve win 7 sorunsuz çalışıyor
  • güncell lütfen yardım arkadaşlar
  • +++++++++++
  • arkadaş combofix ile alakalı değil dedi ama bencede combofix ile çözülücek bi sorun gibi duruyor.denemekte fayda var
  • windows 7 kullanmak zorunda kalıcakmışsınız gibi duruyo
    şakayı geçelim bendede sizinki kadar yüksek olmasada orta kalitede bi sistem var e8400-ep43/ds3-hd6790 felan neyse bu sisteme bi ara xp kurdum bendede performans yerlerde en iyisi ben yine windows 7'ye döneyim dedim şimdi sorun yok-galiba uyumsuzluk oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.