Şimdi Ara

Bilgisayarım yavaş açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende AMD pc var yaklaşık 1.5 sn gibi çıldırtan bi sürede açılıo format attım düzelmedi (orjinal cd le attım) bu neden olabilir yeni aldım pc yi sorunlu olabilecek parça varsa garanti var yani TEŞEKKÜR EDERİM

özellikleri:
    #ANAKART: Gıgabyte AMD 870-A-USB 3.0 ddr3 1333 GLAN
    #İŞLEMCİ: AMD phenom x4 955 QUAD CORE 3.2
    #KINGSTON 4GB 1333 tek modül
    #HARDDİSK: seagate 1tb
    #EKRAN KARTI: powercolor hd4850 256 bit

------------------------------------>EKRAN KARTI RESİMDEDİR<-----------------------------

ÖZELLİKLER BÖYLE

TEŞEKKÜRLER

Bilgisayarım yavaş açılmıyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 1.5 saniye gibi çıldırtan bir süre?
  • quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

1.5 saniye gibi çıldırtan bir süre?

• quote:

Orijinalden alıntı: Leotheras

quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

1.5 saniye gibi çıldırtan bir süre?

Alıntıları Göster
    pardon 1dk 5sn :D

• quote:

Orijinalden alıntı: saykuts

Kaç saniyede açılmasını bekliyordun?

İmzamdaki PC nin masaüstünde kullanıma hazır hale gelmesi 1,5 dk ya yakın sürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Kaç saniyede açılmasını bekliyordun?

İmzamdaki PC nin masaüstünde kullanıma hazır hale gelmesi 1,5 dk ya yakın sürüyor.

Alıntıları Göster
    bu süre fazla yavaş deyilmi sizce bence bu sisteme yavaş
  • quote:

Alıntıları Göster
    5 dk da açılan sistemler var haline şükret
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım Açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EagleOfPeace

5 dk da açılan sistemler var haline şükret

Alıntıları Göster
    ya bilir bi abi varda ona sordum bu konuyu çok yavaş dedi sistemin
  • quote:

Alıntıları Göster
    dalga mı geçiyorsun onu anlamadım. gayet normal bir süre . bu arada sistemin bir garip onu da söyleyim. işlemcin ok anakart süper de ekran kartı ne allah için sisteme yazık olmuş :D rami 8 gb yap raid0'a geç daha hızlı açılır bir de ekran kartı al ki adam gibi oyun oynayabilesin sisteme yazık olmasın =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastzombie

dalga mı geçiyorsun onu anlamadım. gayet normal bir süre . bu arada sistemin bir garip onu da söyleyim. işlemcin ok anakart süper de ekran kartı ne allah için sisteme yazık olmuş :D rami 8 gb yap raid0'a geç daha hızlı açılır bir de ekran kartı al ki adam gibi oyun oynayabilesin sisteme yazık olmasın =)

Alıntıları Göster
    Power'a bastıktan itibaren 23SN masaüstünü görüp kullanıma hazır hale gelmiş oluyor. Bu konu kullandığın cpu & ram harici, harddiskinde yatmakta. Normal bir harddisk ile benim eriştiğim sürelere erişmen imkansız. Konu ile ilgili belirtilen sürelere erişmek istiyorsan SSD sandforce chipset içeren bir disk alman gerektiğini bilgilerine sunarım.

@MÜŞAVİR

Sisteme ayıp, ssd vakti gelmiş sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdarkekik -- 7 Temmuz 2011; 17:50:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Serdarkekik
    @MÜŞAVİR

Her şeye para veriyorumda SSD ye verilen paraya acıyorum, bir ona kıyıpta almadım, bekliyorum şimdilik.
  • quote:

Power'a bastıktan itibaren 23SN masaüstünü görüp kullanıma hazır hale gelmiş oluyor. Bu konu kullandığın cpu & ram harici, harddiskinde yatmakta. Normal bir harddisk ile benim eriştiğim sürelere erişmen imkansız. Konu ile ilgili belirtilen sürelere erişmek istiyorsan SSD sandforce chipset içeren bir disk alman gerektiğini bilgilerine sunarım.

@MÜŞAVİR

Alıntıları Göster
    herkesin 300tlsi yok ssdye vericek. raid 0 yap kurtul arkadaş ssdler elbet ucuzlayacak. 2tb hard diskin olur açılış süren yazma süren yarıya düşer. ama ram 4 gb 1333 düşük kalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

@MÜŞAVİR

Her şeye para veriyorumda SSD ye verilen paraya acıyorum, bir ona kıyıpta almadım, bekliyorum şimdilik.

Alıntıları Göster
    @MÜŞAVİR

Goldpunch'ın SSD ile ilgili çektiği videoları izleyip, acıma duygusundan kurtulmuştum ben , tavsiye ederim

@lastzombie

Maliyet konusunda diğer çözüm yollarına göre biraz daha yukarıda elbette fiyatı. @MÜŞAVİR'in kullandığı sistemde raid0 mevcut, o halde iken açılış süreleri gene kişinin belirttiği sayılarda dolaşmakta. Daha aşağılara inmek & erişim sürelerini ortadan kaldırmak isteniliyorsa SSD şart. Tercihe kalmış bir durum bu, bütçe uygun ise geçilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdarkekik -- 7 Temmuz 2011; 17:58:24 >

• quote:

arkadaşım ekran kartı konusunda haklısında ram ne işime yarıcak bea 4gb yeter hertürlü
    ekrankartınıda deyiştiricm
  • quote:

quote:

arkadaşım ekran kartı konusunda haklısında ram ne işime yarıcak bea 4gb yeter hertürlü
    ekrankartınıda deyiştiricm

Alıntıları Göster
    öncelik ekran kartı. sonra raid raid0 yaparsın. en son da rami 1600 ve üstü bir dual 8gb yaparsın. ekran kartı 5870 pcs+ tavsiye ederim tabi f/p nasıl şuan bilmiyorum ben 2010 kasımda aldım hala çok memnunum daha oc yapmadım psumdan dolayı ama güzel de oc yiyor soğutması çok güçlü

• quote:

artı ben bu ekran kartıyla crysis-calof duty black ops u ful çözünürlükte oynuyorum bi sorun yok
  • quote:

quote:

artı ben bu ekran kartıyla crysis-calof duty black ops u ful çözünürlükte oynuyorum bi sorun yok

Alıntıları Göster
    4 gb DDR3 1333 mhz ram yeterli, PC açılışına etkisi yok zaten. Ben daha yeni 4 ten 8 gb a geçtim ve 1600 den de 1866 ya çıktım pc açılışı hızlanmadı.

raid0 düzeneğinde, diğer diske göre daha hızlı açılıyor, yaklaşık 15-20 sn fark var normal diskle raid0 arasında.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    sen öyle diyorsan ok da crysisin hd desteği yok. crysis 2 hd full grafik kaldırmaz diye söyledim yani o benim anakartta on board ATI Radeon HD 4250 var :D onda dirext 11 desteği bile yok ondan söyledim yoksa senin ekran kartının 4000 serisi olması haricinde bir detayını bilmiyorum

• quote:

sen öyle diyorsan ok da crysisin hd desteği yok. crysis 2 hd full grafik kaldırmaz diye söyledim yani o benim anakartta on board ATI Radeon HD 4250 var :D onda dirext 11 desteği bile yok ondan söyledim yoksa senin ekran kartının 4000 serisi olması haricinde bir detayını bilmiyorum

Alıntıları Göster
    O/B 4250 nere, HD4850 nere. İsimlendirmelerinin 4 le başlaması dışında benzer hiçbir yanları yok ve HD4850, sizin anakarttaki HD4250 den kat be kat daha güçlüdür.
  • quote:

arkadaaşım ful grafik diil full çözünürlük crysisin bilion özel grafik ayarları da var onlardan bahsetmiom
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.