Şimdi Ara

Bilgisayarım yavaş açılmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya dalga geçmiş gibi olucam da ciddi misin??? demek istiyorum :D onboard kart iile o kart arasında tabiki fark olucak o kadar salak değilim direk bir karşılaştırma yapmıyorum sadece söyledim sonuçta haksız olduğumu söyleyecileceğini sanmıyorum sadece detay bilmiyorum dedim. şimdi baktım ve directx 11 desteklemiyormuş tahmin ettiğim gibi ama düşündüğüm kadar kötü değilmiş gene de =)
  • zaten directx 11 desteklio directx 11 yüklü pc m de
  • quote:

Orijinalden alıntı: saykuts

zaten directx 11 desteklio directx 11 yüklü pc m de

HD4850 dx11 desteklemez.
  • kardeşim yüklü sen desteklemediğinden emin değilsin bence
  • pardon pc başında değilim 10 daolabilir yanlış olmasın kusura bakma
  • Windows açılışını hızlandırmak için başlat menüsünden çalıştır bölümüne msconfig yazılıp tamam butonuna tıklayın, karşınıza gelecek sayfayı alt resimdeki gibi seçilendirip, tamam/uygula seçeneklerini uyguladığınızda aktif olacaktır. Bu uygulama windows açılışında sistemdeki ram ve işlemcideki çekirdek sayısına göre hızlandırma yapıyor diye biliyorum.

Bilgisayarım yavaş açılmıyor

• teşekkür ederim deniycem olumlu veya olumsuz bilgi vericem
  • yanlış bişi çıkmasın emin değil gibi konuştunuz :D
  • başlık için girdim, "neden bilgisayarım yavaş açılmıyor neden? Ben de yavaş açılsın istiyorum" diye düşünürken altta 1.5sn'de açılıyor yazmış, hatta yavaşlasın diye format atmış falan. Teknoloji ne garip şey derken yanlış üstü yanlış yazılmış nihayet idrak ettim.

1dk iyi süre, ama bekleme moduna alıp 1.5sn'de açılmasını sağlayabilirsin.

Çekirdekleri windows açılışına tanıtmak normaldir, hiçbir sorun olmaz ve hızlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 7 Temmuz 2011; 18:58:48 >
  • kusura bakma yanlış yazmışım şimdi farkına vardm
  • Benim sorunum bilgisayarımda ani donmalar yaşıyorum hiçbir şekilde mouse imgesi kıpırdamıyor.Ayrıca 10-20 dk bilgisayarda durunca aniden donuyor.Bilgisayarın toz içinde kalmıştır temizle dediler temizledim 1 hafta sonra tekrar aynı sorun başladı.Temizlik işe yaradı ama 1 hafta sonra aynı sorun yine başladı.Reset atıyorum bu seferde monitör sinyal yok uyarısı veriyor. Ne yapmam gerek çözüm önerileriniz neler ???
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.