Şimdi Ara

Bilgisayarıma Jak Girişinden Kulaklık Takınca Gelen ve Geçmek Bilmeyen Cızırtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Çok sinir bozucu bir problemle karşı karşıyayım. Ne denediysem olmadı. Hemen konuya geçeyim ve yaptıklarımı anlatayım.

Arkadaşlar bu sabah bilgisayarımı açtım birkaç şarkı indirdim ipodumu hemen jak girişinin yanındaki usb 3.0 portuma taktım. Ondan sonra kulaklığımı taktım şarkıları aktarırken. Bir de ne duyayım ! hiç geçmek bilmeyen o cızırtı. Cızırtı dediğim de hani böyle kalitesiz mikrofonla ses kaydı yapılmış bir video izlerken arkada çıkan hışırtı varya aynı o ses ve bilgisayarda bir işlem yapınca ses kafasına göre artıp azalıyor. Klavyeden sesi kapatınca bile gelmeye devam ediyor. Sonra bilgisayarı yeniden başlattım. Başlatınca ses kesildi. Youtubeyi açtım yine bi sıkıntı yok. Oynat butonuna basar basmaz tekrar başlıyor hışırtı ve bilgisayarı kapatana kadar da geçmiyor. Yine forumda benzer konuları okudum ve bütün yöntemleri denedim geçmedi. En son olarak ses driverımı sildim. O zaman kesildi. Sonra yenisini yükledim. Eski sürüm yüklendi. Eski sürüm varken o hışırtı dehşet derece arttı. Sonra driverı güncelleyinceo hışırtı yine eski düzeyine indi. Jak girişine hiçbir şekilde bir darbe gelmedi. İçerisini temizledim bir kalıntı vs yok. Sorun donanımsal mı sistemsel mi hala onu da çözebilmiş değilim. Fikri önerisi olan varsa her türlü fikre açığım. Sadece format atmak istemiyorum şuanlık. Şimdiden hepinize teşekkürler arkadaşlar.

Ses driverım realtek bilgsiayarım asus x550v(laptop).
    Soran olursa evet farklı 3 kulaklıkla denedim yine cızırtı var.

• Formatda atsan cozum olmaz

Ses giris yerin %99 bozulmuş

Tamirciye gidip yeni bir disi uç lehimlettir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.