Şimdi Ara

Bilgisayarıma Ne Oldu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir Sality virüsü ile boğuşuyorum. Elimde işe yarar bi removal tool var. Bulaştıkça temizliyorum. USBmi de temizledim.
    Ancak bilgisayarım fazla dolmuştu, cpu over temperature alıyordum, format atayım dedim. Sonuç berbat !

Svchost %20-%90 arası değişen bi CPU harcıyor. Chromede 3 sekme açtığım zaman artık donmalar başlıyor. Eskiden böyle değildi.
    Şu an Empire Total War bile oynayamıyorum :D

Bitdefender ve Pandanın browserden taramalarını denedim sonuçlar temiz çıktı. Freefixer ( kendisi en büyük yardımcım ) o da bişey bulamadı.
    Hijackthis sonuçları :

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 
    Scan saved at 11:05:29, on 9/2/2011
    Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
    MSIE: Internet Explorer v6.00 SP3 (6.00.2900.5512)
    Boot mode: Normal

Running processes:
    C:\WINDOWS\System32\smss.exe
    C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
    C:\WINDOWS\system32\services.exe
    C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
    C:\Program Files\Faronics\Deep Freeze\Install C-0\DF5Serv.exe
    C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
    C:\WINDOWS\Explorer.EXE
    C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
    C:\Program Files\Faronics\Deep Freeze\Install C-0\_$Df\FrzState2k.exe
    C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\MOM.exe
    C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\ccc.exe
    C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe
    C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
    C:\Documents and Settings\byetovice\Belgelerim\Downloads\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Bağlantılar
    O4 - HKLM\..\Run: [StartCCC] "C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\CLIStart.exe" MSRun
    O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
    O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
    O20 - Winlogon Notify: DfLogon - LogonDll.dll (file missing)
    O22 - SharedTaskScheduler: Browseui önceden yükleyicisi - {438755C2-A8BA-11D1-B96B-00A0C90312E1} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll
    O22 - SharedTaskScheduler: Bileşen Katergorileri önbellek daemon - {8C7461EF-2B13-11d2-BE35-3078302C2030} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll
    O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
    O23 - Service: DF5Serv - Faronics Corporation - C:\Program Files\Faronics\Deep Freeze\Install C-0\DF5Serv.exe
    O23 - Service: Google Update Service (gupdate) (gupdate) - Google Inc. - C:\Program Files\Google\Update\GoogleUpdate.exe
    O23 - Service: Google Güncelleme Hizmeti (gupdatem) (gupdatem) - Google Inc. - C:\Program Files\Google\Update\GoogleUpdate.exe

--
    End of file - 2578 bytes

Acaba bi parçası mı yandı ?
    Kaspersky full scan hiçbişey bulamadı. Sadece GoogleUpdate.exe'nin Yasal, ama kötü amaçla kullanılabilinecek bi program olduğunu söledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eto99 -- 2 Eylül 2011; 12:20:16 >

• Taramalarınızı güvenli modda yapın.
  • Kaspersky antivirüs kur tarat sil.Daha sonra ExplorerXP programıyla kes yapıştır yöntemiyle önemli bilgilerinizi kurtarın.Başka yolu yoktur bu virüsün dosyalarınızı gizler ve hiçbir şekilde görünmesine izin vermez.
  • Bilgisayarına zaten format atmadınmı virüs hala nasıl barınabilir bilgisayarında? anlamadım.. Sen bence bir daha düzgün bir xp cd si ile format atıp güzelce driverları yükle.
  • Kaspersky hiçbişey bulamadı ne usbde ne bilgisayarda. Sizce bu yavaşlama neden olabilir ?
  • berbat bir virüs 2-3 kişininden baya başı ağrıdıydı.format attıysan format attığın cd nin ne malum o virüsü barındırmadığı işlemcini ciddi manada kullanıyor dolayısıyla ısınıyor ve donmalar başlıyor.başka bir format cd siyle dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.