Şimdi Ara

Bilgisayarıma Ne oldu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anakart Adı Gigabyte GA-G31M-ES2L v2
    CPU Türü DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz (12 x 250)
    ATI Radeon HD 3450 (RV620) 3D-Hızlandırıcı 1024 MB
    Ram 2048

Beş senedir bu bilgisayarı hergün kullanıyorum hic bi sorun cıkmadı simdiye kadar
    Defalarca format görmüştür bişey olmadı
    Son attıgım 3 gün önceki formattan sonra, yıllardır oynadıgım oyunlar kasmaya basladı tek tek ilerliyor

google chrome bile kasıyor. facebook girdigimde bile sayfayı asagı cektigimde zorlanıyor kasarak gidiyor. oyunlarda tekleme oluyor sebebi nedir arkadaslar sizce formattan sonra böyle oldu yardımlarınızı bekliyorum sürekli burayı takip edicem. şimdiden tsk ederim

• joker1455 J kullanıcısına yanıt
    tekrardan format atın.uyumlu driverleri yükleyin. eksik driver brakmayın(anakar chipset e.kartı windows vs vs)
  • aynını yaptım 1 haftada 4. formatım
  • işlemci ve ekrankartı macunlarını değiştirdinmi?
  • ondan oldugunu zannetmiyorum format atmadan önce termal macun vardıda 1 saat sonra format attıkdan sonra böyle oldu termal macun 1 saat icindemi yok oldu. 5 yıldır kullanıorum mantıksız geliyor o
  • Bu kasılmalari yaparken hdd okuma lambasının durumu nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joker1455 J kullanıcısına yanıt
    Ayni sorun bendede vardi herkes driver dyodu ben israrla güncel dyodm en sonunda driver kaynaklı çıktı seninde böylece büyük ihtimalle otamatk driver bulan programlarla güncelle. Olmadı formattan sonra guncelle sonra windows updateyi kontrol et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeeeer54 -- 8 Mart 2014; 10:50:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işlem lambası standart kitlenmiyo yani sürekli yanıpda. normal yanıp sönüyor belli aralıklarla dogalındaki gibi
  • omeeeer54

otomatik driver bulan bi program varmı varsa link atarmısın yardımcı olurmusun ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.