Şimdi Ara

BİLGİSAYARIMA NOLDUU YARDIM!!ÇALIŞMIYOR:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİLGİSAYARIMA 512MB DDRAM 400 KİNGSTON RAM VE LEADTEK 128 MB 128 BIT 6200 EKRAN KARTI ALDIM VE DEĞİŞTİRDİM.BİLGİSAYARI AÇTIĞIMDA RAM 333MHZDE ÇALIŞTI.EKRAN KARTINI WİNDOWSA TANITIRKEN HATA UUYARISI ÇIKTI SORA Bİ ŞEKİLDE TANITTIM. MOST WANTEDE AÇTIM BÜTÜN DETAİLLERİ ARTIRDIM OYUN AÇILDI AMA GRAFİKLER BOZUKTU TAM START VEERİLDİ BİLGİSAYAR KAPANDI.TEKRAR AÇMAYA ÇALIŞTIM AMA ÇIT ÇIT ÇIT DİYE BİR SES ÇIKIYOR VE BU SIRADA CPU ÜZERİNDEKİ FAN ÇOK AZ DÖNÜO VE DURUO.. HİÇ BİR ŞEKİLDE SİNYAL SESLERİ GELMİYOR.NOLMUŞ OLABİLİR ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN
    İŞLEMCİM CELERON D 2.4
    ANAKART ASUS P4P800-X

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus44 -- 2 Aralık 2005, 16:35:01 >

• bence hardiskin bozulmuştur diyebilirim ama zor bi ihtimal.benim pc de tık tık ses geliyordu harddiskten.ama pc açılıyordu.sana kolay gelsin
  • bence ekran kartıyla ilgili bi sorunun var zaten normal şartlarda yükleyemediini sölüosun driver ı ama bilgisayar kapanması başka ciddi bir sorundan dolayı olabilir ankart gibi...
  • ramin 333 calısması normal.

diger ekran kartının driverını kaldırmısmıydın?
    onların hepsini kaldırıp bastan kurmayı dene.

olmazsa yeni bir windows kurman gerekebilir.
  • Sorun anakartta gibi gözüküyo. AGP slotundan da kaynaklanabilir. İstersen fazla kurcalamadan bi teknik servise götür. Kolay gelsin.
  • sen bi psu dene
  • diger ekran kartının drıverını kaldırmıştım..ama noldu birden anlamadım pat diye kapandı bilgisayar.işlemcinin yanma ihtimali falan var mı?o/c yapmıorum. bu arada anakartın üzerinde led var o yanıo fişi çekince sönüo sanırım anakarta güç gelio..sorun işlemcide olsa bilgisayar nasıl bir uyarı yapar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorun bulundu power supply patlamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: pegasus44

sorun bulundu power supply patlamış

yandığına göre hadi hayırlı olsun yeni psu'n. artık bi psu topic i açarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.