S.a arkadaşlar donanımcı arkadaşlar için basit bir sorum var.
Benim Aver Tv Go 007 Tv Kartım (http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=18553) var. Uydu alıcısıda mevcut. Benim yapmak istediğim Televizyondaki görüntüyü bilgisayarıma aktarıp bunu kaydetmek istiyorum.
İstanbulda oturuyorum. Herhangi bir kablo alınacaksa nereden temin edebilirim?
Yardımlarınız için teşekkürler.
tv kartında video in girişi varsa receiver'ı tos fiş ile tv kartının video girişine bağlayarak istediğini yaparsın.
quote:
Orjinalden alıntı: FelixCrail
tv kartında video in girişi varsa receiver'ı tos fiş ile tv kartının video girişine bağlayarak istediğini yaparsın.
kardeş çok sağolasında bu tos fiş ne oluyor anlayamadım.
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.:(
Bu Oluyormuydu Bilmiyordum Tv,de Peki scart girişi olması gerekiyormu.?
FelixCrail kardeşim ilgin için çok sağol.
Tv kartımın özellikleri; 75 Ohm Coaxial TV RF Griş Sİnyali S-Video Girişi FM Girişi Audio Girişi FCC Class B, CE Standatlarına Uygun
MPEG 1-2-4 , DivX , AVI destekli video yakalama Zaman kaydırma fonksiyonu ile Tv yayınlarını geriye ileriye alıp tekrar izleme imkanı Digital video kayıt zamanlayıcı (PVR) özelliği ile istenilen saat ve günde kayıt imkanı Uzaktan kumanda,Otomatik kanal tarama, Teletext desteği 1600x1200 çözünürlüğe kadar resim yakalama (BMP, JPG, TIF, PCX) Ebeveyn kanal kilitleme ve 16 kanal önizleme özelliği Tam ekrana kadar ölçeklendirilebilir TV ekranı S-Video ve Kompozit girişleri ile video kamera dvd/vcd player gibi harici cihazlarınızı izleme ve görüntüleme imkanı Wake up / Timer / Sleep fonksiyonları Fonksiyonel ve mouse olarak kullanılabilen uzaktan kumanda kontrolü