Şimdi Ara

Bilgisayarımda bazı tuşlar çalışırken gidiyor 5 dakika sonra tekrar geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar laptop kullanıcısıyım. normalde tuşlarım gayet düzgün çalışıyordu ama şu son 1 haftadır q1é ve tab tuşu çalışırken bi anda gidiyor sonra 5 dakika sonra tekrar geliyor bu işlem sürekli oluyor bunun bir çözümü varmıdır? tuşları temizledim gayet temizler alt ve üst olarak.

• Öncelikle klavyen bozulmus olabilir yada oynama vs olduysa çıkmış olabilir.
    klavye sökümü basittit direk üstten cıkartıp klavyeyi doğru takılı olduğuna falan emin olup tekrar takabilirsin.
    bir dene klavyeyi sökmeyi derim. hala sorun yaşıyorsan tekrar yaz burdan yardımcı olalım.
  • Yukarda şu kısım var;

Bilgisayarımda bazı tuşlar çalışırken gidiyor 5 dakika sonra tekrar geliyor

O kısımdan ''EN'' işaretliyse yazamıyor olabilirsin ama bu çok düşük bir ihtimal. Tuşların altındaki algılayan konuma buton değmiyor olabilir. Tuşları iyice yerine oturt. Bastır.
    Yada tuş altındaki buton bozuktur işlemiyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A0489D5E -- 10 Kasım 2015; 17:42:19 >
  • Klavye soketi yerinden hafif çıkmış olabilir veya klavye bozulmuş olabilir. Bazı yeni laptoplarda klavye baya zor çıkıyor ama youtube'a bakıp sökebilirseniz bir kontrol edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen yalnız sökünce takması zor oluyor benim nokta tuşu işlemiyordu söktüm bastırttım soketi düzeldi ama tuş bir daha yerine oturmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.