Şimdi Ara

Bilgisayarımda Bir Süre Sonra Görüntü Donuyor YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar masaüstü bilgisayarım işlem yapmadığımda yaklaşık 25 30 saniye sonra takılıyor fareyi haraket ettirince klavyeye basınca kendine geliyor mesela oyun oynuyorum hiç bir şekilde dokunmadığımda 30 saniye sonra görüntü takılıyor biraz bekleyince sanki leş internette 4k video izlemeye çalışırcasına görüntü vermeye çalışıyor ama seste sorun yok. sadece oyunda değil masaüstünde sabit beklerken, tarayıcıda, youtube video açınca vs vs. ancak bilgisayarda yüklü bir film,video açınca takılma olmuyor. daha önce böyle bir sorun yoktu pcyi gece kapatıp sabah açtığımda oluştu, virüs girmiş olamaz herhangi birşey indirip yüklemedim virüs programım var. beklemediğim, herhangi bir fare hareketinde klavye kullandığım zamanlarda donma olmuyor. ASC ile de tarattım virüs programım ile tarattım windows defender ile tarattım sorun devam ediyor res attım hala aynı çıldırıcam. ekran kartı güncel. geforce experience güncel. tüm donanımlar güncel. pc bağlantı kablolarını kontrol ettim herşey sağlıklı bir bilgisayarda olması gerektiği gibi çalışmakta tekmeyi basıcam kasaya şimdi. herhangi bir çözüm önerisi getirecek arkadaş varsa çok mutlu olurum

bilgisayar 5.ayında tozlanma olduğunu sanmıyorum görünüştede birşey yok en yüksek gördüğüm sıcaklık 40 derece
    asus dvi monitör tam modeli hatırlamıyorum
    Windows 10 pro x64
    8 gb ram
    i5 4460 3.2ghz
    gtx 750 Tİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlgtrn -- 20 Ağustos 2016; 3:44:25 >

• Windows Güç Seçenekleri içindeki ayarda, hangi seçenek ayarlı ?
  • yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    yüksek performansa ayarlı
  • o zaman ilk şüpheli harddisk gibi görünüyor, hd tune pro full programı ile BAD SECTOR taraması yaptırıp sonucu ss atarsan harddisk,te hata var mı yok mu öğrenmiş oluruz.
    Sağlık durumu ile ilgilide ss atarsan iyi olur.

• Peki o zaman, akşam kapattın bir şey yoktu ama sabah açtın bu sorun vardı ya, o akşamdan önceki bir tarihe sistem geri yükleme yaparmısın bakalım sonuç ne olacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    1 ay öncesi geri yükleme tarihi ama sanırım mecbur öyle yapacağım. deneme amaçlı oyuna girdim 15 dakika sonra görüntü sürücüsüyle ilgili bir hata verdi 'görüntü sürücüsü dota2 uygulamasını durdurdu' tarzında sonra görüntü takılı kaldı ama alt tab yapabiliyordum sadece oyuna görüntü vermeyi kesti sanırım haraket ettirdiğimde de gelmedi görüntü sanırım zaman geçtikçe daha kötü olmaya başladı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vlgtrn V kullanıcısına yanıt
    Şimdi ekran kartından da şüphelendim, ekran kartını başka bir bilgisayarda test etme imkanın var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    malesef öyle bir imkanım yok en iyi ihtimalle ekran kartını çıkarıp herhangi bir teknik servis mağazasından rica edebilirim. herhangi bir programla test edemez miyiz
    başka sitelerde gördüğüm kadarıyla slimdrivers everest ultimate diyolar sen bi bilgisayar sistem>gelişmiş sistem ayarları>veri yürütme engellemesi>alttaki Dep'i seç pcyi yeniden başlat kapanan istediğin oyunu oraya ekle performans derecelendirmesi yap donma falan kalmaz advanced system care 9.4 pcyi rami hızlandırır yanında superbgame boostuda indir oyunlarda aniden donmaz ekranın benimde ekran kartımı güncelleyince mavi ekran veriyo pcye normal giremiyorum güvenli mod haricinde :(( Bilgisayarımda Bir Süre Sonra Görüntü Donuyor YARDIM

• MaryseOuellet kullanıcısına yanıt
    dostum normalde piyasadaki tüm oyunlary çok rahat bir ?ekilde high ultrada oynayabiliyorum ramle alakaly oldu?unu sanmyyorum yada oyunlar ile alakaly.. donma sorunu öyle sistem yetersizli?inden dolayy de?il ke?ke öyle olsa çözüm kolay ama dedi?im gibi açtym oyunu hiç bir?eye tyklamadym yakla?yk 30 saniye sonra ekran sabit kalyyor arkada ses devam ediyor ayny durum internette gezerkende, masaüstündeykende geçerli sonra fareyi haraket ettirince ekran düzeliyor. senin sorun benim karde?imin de ba?yna gelmi?ti nvidia driverlary sildikten sonra driver y manuel indirdi yönetici olarak açarak temiz kurulum sekmesiyle kurarak halletti
    keşke benimde olsa benim pc amd ama keşke nvidia olsa ekran kartı ati radeon 4600 series neyse sen bu dediklerimi bi yap istersen bi umut düzelir ve ya bios pilini rami çıkar tekrar tak elinde format cdsi varsa önce güvenli moda girip C deki bilgileri D ye at C ye çak formatı yıl olmuş 2016 uğraştığımız pc hatalarına bak :(
  • sorunumun nedenini şans eseri buldum. internete bağlanmak için 4 5 aydır usb wifi adaptörü kullanıyorum. aklıma usb çoklayıcının bozulmuş olma ihtimali geldi adaptörümde çoklayıcıdaydı söktüğümde ekranda takılma kasma olmadı bende çoklayıcı bozuldu diye adaptörü direk pc ye taktım şans eseri başka birşeyle uğraşırken yine takılmaya başladığını farkettim tak çıkar tak çıkar denemelerimden sonra kesin bilgi olarak sorunu yaratan adaptörüm. hiç böyle bir sıkıntı yaratabileceği aklıma gelmezdi. güncellemesi gelmiş onu yapmama rağmen hala aynı durum herhalde ömrünü doldurdu artık çalışıyor olmasına rağmen bir şekilde bir yeri bozuldu. yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.