Bildirim
bilgisayarımda hangi parça çok ses çıkarıyor?
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kasanın içindeki fanlardır onları temizle -
fanları saç kurutmasıyla temizledim hocam. uzun zamandır ses var. neden acaba? -
fanlar eskimiştir dönerken ses çıkartır. Fön makinesiyle falan hava tutmakla temizlenmeyebilir. Wd40 falan sık kasa fanlarına sesi azaltabilir. olmadı çok eskiyse yenisi al dene. -
yada kasa fanını sök ve içine bir damla makina yağı sür verdiğim videoyu izleyerek yap bu video dizüstü pc ler için yapılmış masaüstü pc ler içinde mantık aynı
https://www.youtube.com/watch?v=78TA8RGjzkw -
yada power supply içindeki tozu temizle -
hocam yağ kullanırsan bi süre sonra fan kullanılmaz olur diyorlar -
yok öyle birşey onlar fazla yağ koydukları için fan bozulur sen bir kurdan ucu kadar yağ damlat sıkıntı kaybolur -
sırayfla fanlaru durdur anlarsınız -
hocam fanı nasıl durdurcam. beyin kalmadı bende ya. bu ses -
quote:
Orijinalden alıntı: KartPostal7
hocam fanı nasıl durdurcam. beyin kalmadı bende ya. bu ses
kasa fanları için fanın göbeğine baastrın tam ortasına işleci fanın direk soketindne çekin bakın -
hocam sorun psu da çıktı büyük ihtimal. nabacam bu aşşalığa. fana ulaşmak biraz daha zahmetli ordan. patlama tehlikesi falan var mıdır?
edit: psu fanınıda durdurdum o gürültü kesilmedi. disklerden mi çıkıyor ne. nerden çıkıyor anlayamadım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KartPostal7 -- 23 Temmuz 2016; 1:35:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: KartPostal7
hocam sorun psu da çıktı büyük ihtimal. nabacam bu aşşalığa. fana ulaşmak biraz daha zahmetli ordan. patlama tehlikesi falan var mıdır?
edit: psu fanınıda durdurdum o gürültü kesilmedi. disklerden mi çıkıyor ne. nerden çıkıyor anlayamadım?
yani diyorsunuz tüm fanlar sesi çalışıyor kaç harddisk var bilgisayarında fişlerine çek elketirik fişlerini çektikten sonra ses kesilicekmi deneyin bakalım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X