Şimdi Ara

Bilgisayarımda renkler birbirine giriyor(resimdeki gibi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım da renkler karıştı ve kapandı açtığımda ekrana yatak kesik çizgiler geldi (1.fotoğraftaki gibi) daha sonra yönet ten ekran kartının hata kodu 43 ü verdiğini gördüm.Ekran kartını devre dışı bırakıp etkinleştirince çözüldü.
    Fakat sorun bu şekilde devam etti durduk yere böyle oluyor ve ekran gidip geliyor (2.fotoğraftaki) bazen de takılıp kalıyor reslemek zorunda kalıyorum.Porttan olabileceğini düşünerek ekran kartı portunu değiştim çözülmedi.Dişlerini temizledim yine çözülmedi.Anakartımdaki onboard ekran kartını kullanınca sorun devam etmiyor.
    Acaba ekran kartım yandı mı ? Veya girişlerinde falan sorun olabilir mi ? Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.Bilgisayarımda renkler birbirine giriyor(resimdeki gibi)Bilgisayarımda renkler birbirine giriyor(resimdeki gibi)

• ekran kartı driverini güncelle ekran kartı ömrünü tamamlamış olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @YAHYA@ -- 15 Mart 2017; 18:40:14 >
  • ekran kartın gitmiş olabilir ve arkadaşın dediği gibi güncelleştirme çektiyse driverinden olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canmrtcan kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi farkettim dişlerinden 2 si kopmuş sorunun ondan olma ihtimali yüksek yarın gidip lehim yaptırıcam
  • fearles76 F kullanıcısına yanıt
    ekrankartinin 2 disi genelde eksik olur hatta yarım.diyelim eminseniz test ettirin gittiniz yerde gözden çıkarırsanızda ısıl işlem uygulayın fırınlama yani

Bahsettiğiniz yarımlıklar bu fotoğraftakiler gibi mi biri önde biri arkada Bilgisayarımda renkler birbirine giriyor(resimdeki gibi)Bilgisayarımda renkler birbirine giriyor(resimdeki gibi)

aynen umudu kestiyseniz fırınlayın düzelme ihtimali var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Peki fırınlama işleminin işe yarama ihtimali yüksek mi gittiğim yerde yaparlar mı bunu
    herkes yanaşmaz ama pc tamircisi yapar ya size söylemez yada çalışmazsa yaptım ama olmadı yenisi şu fiyat der çalışma ihtimali %55 bence cakmakla bile yaparsiniz videolari mevcut int de sorumluluk size ait ben bi kac tane calistirdim bi kac tane de ayni kaldi degisiklik olmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canmrtcan -- 15 Mart 2017; 22:42:59 >
    Tamam hocam çok teşekkür ederim yarın bi tanıdık bilgisayarcı arkadaş var ona götürücem en olmadı fırınlama işlemini uygularız iyi geceler
    rica ederim.inş sorununuz çözülür sizede iyi geceler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.