bilgisayrımda film izleyemiyorumm problemim bligisayarımda film açtıgımda yarım saat izleyebiliyorumdaha sonra bana verdiği hata hardiskte direk hardisk lambasının yanması bilgisayrın sanki hardsik o kısımda takılıomıs gibi ne acık varda donuyor hiç bi işlem yapamıyorum 5 dk sonrada eski haline geliyor yine tekrarlıyor donmayı yine aynı yine aynı offfffffff... böle sürüyor rem hatası deil yerlerini değiştirdim sürücüler codecler olsun hepsi değişti problem devam ediyor işetim sistemim windows 7 ....
sistem; GIGABYTE GA-MA790FXT-UD5P anakart
AMD Athlon II X4 620 Processor 2.6 GHZ İŞLEMCİ
DDR3 1333 MHZ 8 GB BELLEK
ATİ HIS REDEON HD 4850 1GB DDR3 PCI EXPRESS 1080 P FULL HD HDMI CIKISLI EKRAN KARTI
CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREME MUSIC, SB0460 7.1 SES KARTI
SEAGATE Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s 1.5-TB Hard Drive
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
ekran kartında yada başa bi bileşende overclock varmı ?
HDTune programından Health sekmesine gelip tüm değerler gözükürken ss koyun.
işlemcim 2.6 yeni almıstım 3ghz yükkseltmek için overlock yapmıstım daha sonra geri akldırdım orjinal fereknsına düşürüdüm yine problemim çözülmedi overlocktan kaynaklanmıyor ...ufff
pc nizi fazla kasan oyunlardan dolayı olablir veya işlemcinin termal macununu değiştirin fazla ısınmasındanda olablir. kolay gelsin..
overclocktan kaynaklanmıyor diyosun ama bu doğru kullanılmadığında sisteme gerçekten zarar verir. problem bu da olabilir.. yada bilgisayarınızı fazla kasan oyunlarda yüklemiş olabilirsiniz..
overclock doğru kullanılmadığında neye yapılırsa ciddi hasar verebilir belki de yaparken bi hata yaptınız... oynadığınız oyunlar falan varsa onlardan da kaynaklanabilir
owelocku cok ii bilen bi arkadasıma yaptırdım oyun oynamayhada yeni başladım oyundan öncede vardı aynı hatalalarım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme