Şimdi Ara

bilgisayarımdaki tepkisizlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım da şöyle bir problemim var.

Klavyem çok yavaşladı. Yani bir tuşa bastıktan ancak 5 saniye sonra tuş görüntülenebiliyor.

Üstelik sağ alttaki saatin yanındaki programlardan hiçbiride çalışmıo. Yani çalışıyor ama tıkladıktan 10 dakika sonra ancak açılıyor.

bilgisayar da yazarak para kazanıyorum. Bu yüzden bilgisayarıma format da atamıyorum içinde bir sürü önemli dosya var.

sorun ne olablir? yardım edin lütfen...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• büyük ihtimal virüs bulaşmıştır.
  • Önce dosyalarınız NOD32 ile taratın komple sonra kullandıgınız dosyalardaki virüsleri silin sonra o dosyaları yedekleyin sonra Format ! tabi bunları söylemek kola o kadar yavaş bi makinada bunları yapmanız zor başka bir bilgisayara takın Harddiskinizi orda yapın bu işlemi en yakın servise gidin
  • güvenli modda aç bir virüs taraması yaptır.
  • teşekkür ederim arkadaşlar. deneyip sonucu buraya yazarım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottocu

güvenli modda aç bir virüs taraması yaptır.

virüs taramasını güvenli modda yapın . . . . ayrıca nod32 değil kaspersky öneririm
  • Lütfen konu başlığını değiştiriniz. Aksi halde konu silinecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC donuyor tepki vermiyor
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güvenli Modda açıp virüs taraması yaptırınız Genellikle kaspersky ile yapmanızı tavsiye ederim önemsiz virüsleride buldugu için

@Göker
    Hocam sen buralara ugrarmıydın ?
  • AVASTAN ŞAŞMA
  • arkadaşlar... dediklerinizi yaptım ama bir sonuç alamadım... bilgisyarda virüs çıkmadı... Başka ne olabilir? Nod32 ile tarattım bu arada..
  • arkadaşlar başka bir önerisi olan yok mu?
    çok önemli benim için... aklınıza ne geliyor?
  • Verdiğim linkteki programı kurun. Sağ üstte seçenekler kısmında güncelleyi seçip güncelleyin ve taratın.

Advanced WindowsCare Personal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 17 Temmuz 2008; 20:10:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: proteo

Verdiğim linkteki programı kurun. Sağ üstte seçenekler kısmında güncelleyi seçip güncelleyin ve taratın.

Advanced WindowsCare Personal

Program çok tatlı gözüküyor.Kullanmak lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.