Şimdi Ara

Bilgisayarımı açamıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dizüstü bilgisayarımda sebepsiz yere takıldı ve kapandı. Ondan sonra windows başlatılıyor diyip bi müddet bekledikten sonra reset atıyor sonra windows donanım hatası veriyor.
    Windows 7 format atmayı denedim hdd yi görmedi. Hdd de bi sorun olabileceğini düşünüp çıkardım ve disk okuyan alete bağladım. Sorunsuzdu. sonra yerine taktım ve yine aynı hatayı aldım. başka pc den hdd ye windows kursam sorun düzelirmi veya dvd romda mı bir sorun var?

• Guvenli modda acmayi denediniz mi Kapanirken elektrik kesilir gibi mi kapaniyor? Arakadasin bilgisayar da oyleydi ekran karti chipseti yanmis dedilerdi.

Bilgisayarin altina buz koyup acabilmistim siz de deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güvenli moda geçemiyorum :( direk donanımsal hata veriyo otomatik olarak düzelt var bide windowsu normal olarak başlat var güvenli mod açılmıyor
  • DVD romda sorun yok kardeşim genel sorun win 7 ve 8 ler orijinal DVD olmazsa okumuyor bu yüzden cok iyi iso yazdırmak lazım dusuk hızda yazdırmak lazım ve power iso yada ultra iso ile en güzeli flash bellekten format atmak konu forumda mevcut....
  • Windows donanim hatasi dediginiz sey tam olarak nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: RoBiN*

Windows donanim hatasi dediginiz sey tam olarak nedir

Windows açılmadan önce gelen hata windows donanımsal bir hata buldu. Bi düzelt seçeneği birde normal olarak başlat seçeneği var. Düzelt dediğimde siyah ekran normal olarak başlat diyince de windows başlatılıyor diyip yeniden başlıyor ayrıca hep kullandığım win 7 cd si bu arada laptop samsung r520

• İlk mesajda sormuştum bilgisayar nasıl kapanıyor?

Bilgisayarımı açamıyorum..

şunların üstüne bir havlu serip bilgisayarın altına koyarsanız belki açılabilir bilgisayar. Bunun haricinde diyebileceğim başka bir şey yok sanırım. Servise götürüp gösterebilirsiniz, ücretsiz hata tespiti yapıyorlar sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoBiN* -- 29 Ağustos 2013; 21:03:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki bişey sorucam bunu aşta koyunca ne oluyor ?

• Arkadaşın bilgisayarı ısınıyordu ve bunu her koyduğumda açılıyordu, sizde de böyle mi acaba diye. Tabiki bir çözüm değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.