Şimdi Ara

Bilgisayarımı keylogerdan kurtaramıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler baslıktada belirttiğim gibi pc mi keylogerdan kurtaramıyorum. Knight online oynyrm format atsamda sifre değissemde çar soyuluyo. bir yardım edermisiniz.

• Görünüşe göre ya kullandığın antivirüs güncel değil, ya da knight a keylogger bulaşmıştır. Hdd.i tam biçimlendir ve knight ı siteden sıfırdan indir. Öyle kurmayı dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: usko123
    beyler baslıktada belirttiğim gibi pc mi keylogerdan kurtaramıyorum. Knight online oynyrm format atsamda sifre değissemde çar soyuluyo. bir yardım edermisiniz.

İnternette biraz antikeylogger diye arattır program vardır ayrıca hijackthis den fix leye bilirsin bulursa.. Forumda hijackthis i network guvenlık te bulabilirsin...
  • yardımlarınız için tesekkürler.dediğiniz gibi c ile d yi komple formatlıyıp oyunu bastan indriyim. sağolun
  • Bunla zaman zaman karşılaşıoyrum.aklıma hep 3 tane cevap gelmiştir. biri oyunun serverina sızmak ki o çok çok zor. diğeri oyun hileleri ararken o sitelerden kapmak.sonuncusu msn den veya diğer konuşma pencerelernden senle ilgili ıp yi öğrenmek ve senin pc ye sızmak gibi.Ama bunu yapanda iyi bir birikimi olması lazım.
    iyi birikimi olan ında senle ne işi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkbattLe

Bunla zaman zaman karşılaşıoyrum.aklıma hep 3 tane cevap gelmiştir. biri oyunun serverina sızmak ki o çok çok zor. diğeri oyun hileleri ararken o sitelerden kapmak.sonuncusu msn den veya diğer konuşma pencerelernden senle ilgili ıp yi öğrenmek ve senin pc ye sızmak gibi.Ama bunu yapanda iyi bir birikimi olması lazım.
    iyi birikimi olan ında senle ne işi olur.

bende akıl sır erdiremiyorm. illigal program kullanmadım. hiç öle hacker olmak gibi bir arzum olmadı.noluyoda sürekli soyuluyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.