Arkadaşlar birkaç gündür bilgisayarımda başlat menüsünü ve açtığım pencereleri kontrol edemiyorum sadece masaüstündeki dosyaları acabiliyorum(açsam bile mouse ile kontrol edemiyorum klavye ile kontrol edebiliyorum)bilgisayara hertürlü scan programını yükledim bütün şüpheli dosyaları sildim , format bile attım ama sorun gecmedi bu arada sorunu sadece "combo fix"denen bir programla geçirebiliyorum ama reset atınca tekrar aynı sorun karşıma çıkıyor yardım ederseniz sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: twohun
Arkadaşlar birkaç gündür bilgisayarımda başlat menüsünü ve açtığım pencereleri kontrol edemiyorum sadece masaüstündeki dosyaları acabiliyorum(açsam bile mouse ile kontrol edemiyorum klavye ile kontrol edebiliyorum)bilgisayara hertürlü scan programını yükledim bütün şüpheli dosyaları sildim , format bile attım ama sorun gecmedi bu arada sorunu sadece "combo fix"denen bir programla geçirebiliyorum ama reset atınca tekrar aynı sorun karşıma çıkıyor yardım ederseniz sevinirim.
başka fare ile denediniz mi?
kontrol edemiyorum derken tam olarak ne oluyor pencereleri açtıktan sonra kendi kendine kapanıyor veya diğer sekmelere mi geçiyor
maosunu deiştir Amaaa ortalıkta yeni bi virüs dolaşıyor Bi araştır
arkadaşlar sorunum başlat menüsüne hiç birşey yapamıyorum başlat tuşuna basamıyorum sadece masaüstündeki dosyaları açabiliyorum açtıktan sonrada hiçbirşey yapamıyorum mesela içindekilere tıklayamıyorum mesela yandaki kitaplıklara tıklayamıyorum sadece combo fix adlı programla scan yaptıktan sonra açabiliyorum ama bilgisayara reset atarsam yine aynı sorun başıma geliyor yine scan yapmak zorunda kalıyorum her türlü virüs programını yükledim hiç bir virüs yok görünüyor (olanları sildim)ama yinede sorun çözülmedi ve evet başka mouse kullandım birşey değişmedi.
Windows cdsini takıp repair yapmayı deneyin
repai,r yaptım sistemi geri yükledim hiçbiri işe yaramıo.
sorunun klavye tuşlarından bir tanesinin kömürü temas ediyor.Combofix nasıl düzeltiyor onu anlayamadım senin sorunun kurulum cd hatasından kaynaklı olabilir orjinal olmayan işletimsistemleri yani içeriği değiştirilip bazı programlar katılıyor yani entegre ediliyor senin sorunun klavyeden kaynaklı da olabilir...
Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Tek fark ben başka bir mouse denediğimde sorun ortadan kalkıyor. Bu sorun masaüstü bilgisayarımda yaşıyorum ve sorunu yaşatan mouse ile dizüstünde sıkıntı yaşamıyorum. Mouse Logitech g400s bu arada ve işletim sistemi win 7 64bit. Ne oyun oynayabiliyorum ne internette gezinebiliyorum. Benzer sorun yaşayan var mıdır? Nasıl çözebilirim?
Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme