Şimdi Ara

Bilgisayarımı satamıyorum yardım edebilirmisiniz .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşla pc mi satmam gerekiyor fakat 4 gündür hiç mesaj bile alamadım 4 farklı yere ilan vermeme rağmen . Yazıcıoğlu gibi yerlere falan satabilirmiyim bi teknik söyleyebilirmisiniz ?

İlan şu incelermisiniz hata falanmı yapıyorum acBa ?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=116457123&p=1&anchorToGo=116581717#116581717

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabri a.k.a Hayalet kullanıcısına yanıt
    kardeşim 1.500 TL ne ? Çok fazla demissin emin ol ki o fiyata satamazsin.1.500 TL ye sıfır PC alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: exper19300

kardeşim 1.500 TL ne ? Çok fazla demissin emin ol ki o fiyata satamazsin.1.500 TL ye sıfır PC alınır.

Hocam piyasayı baz alarak koydum ki ne kadara satayım , fiyat gayet normal bence 1500 e dizilir ama i3 sistem. Tercih meselesi ama fiyat o kadar uçuk değil .

• quote:

Orijinalden alıntı: eSbL4

Dostum O PC biraz temizlesen iyi olur neden satamadığını anlamışsındır umarım :)

Haklısınız bayadır temizlemiyorum biraz temizlesem iyi olur , birde fotoğrafları daha düzgün çekmem gerekiyor kutularla falan . Teşekkğrler .

• Sabri a.k.a Hayalet kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bilgisayarınızın bütün parçalarını çok güzel ve dikkatli bir şekilde temizleyin.

İkinci olarak temizleme işini düzgünce yaptıktan sonra parçalarınızın resimlerini düzgün ve anlaşılır bir şekilde daha güzel çekin. Resimlerden neyin ne olduğu belli olmuyor. Misal anakartınızın resmini yatay(yüzeysel olarak) ve dikey(anakart çıkışlarını gösterecek şekilde) çekin. Hard disklerinizi sökün ve ayrı ayrı çekim yapım. Her yeri güzelce görünsün. Ekran kartınızın altını üstünü ve çıkışlarını özellikle fanlarının resimlerini çekin. vs... İkinci el olarak bilgisayarınızı alacak kişi bilgisayarın tam detaylı olarak bilgisini ister. Parçalarınızda kırık çıkış sökülme vs.. var mı görmek ister. Kutuları var duruyor demişsiniz kutularınında resimlerini çekin hatta parçaları da kutuların yanlarında olsa daha güzel olur.

Üçüncü olarak ilanınızdan neyi sattığınızı ben tam olarak anlamadım. Sadece parçalarınızı mı satıyorsunuz. atıyorum; Anakart, işlemci ekran kartı, ram hard diskler vs... sadece bunlar mı yoksa kasa ile beraber, monitörde dahil hepsini mi? İlanınızda açık açık belirtmelisiniz bunları. Eğer kasa beraber satıyorsanız kasanızın da resmini koyun. yok kasa dahil değil ise. Sadece içindeki parçalar satılık ise komple, Parçalarınızı temizleyip kasadan çıkartın ve kutularının yanında ayrı ayrı resimlerini çekin ve öyle ilana koyun. Her parçanız içinde detaylı bir açıklama yapın. Ekran kartınızın tam modelini kaç bit olduğunu kaç gb olduğunu vs... Tamam internetten bakıldığında bulunabilir ama siz yazarsanız daha iyi olur.

Sizin parçalarınızın fiyat piyasasını incelemedim pek ama bende bu sitede ilan verip kendi ekran kartımı satmıştım. Ekran kartımın Sıfır fiyatı 420tl vs.. idi. İkinci el piyasasına baktığımda 300tl'den aşağı koyan yoktu. Nadir bir iki yerde 290tl gördüm. Ben elimden hemen çıkarmak için 250tl'ye pazara koydum. Koyar koymaz zaten hemen alıcısı çıktı. 6-7 görüşmeden sonra bir arkadaşımıza ekran kartımı sattım.

Velhasıl ilanınız biraz sadece kalmış. Bir parçasını satmak isteyen biri bile daha detaylı şekilde resimler ve açıklamalar yapıp öyle koyuyor ilana. Demek istediğimi anlatabilmişimdir sanırım. :)

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxpayne53 -- 4 Mayıs 2016; 10:34:45 >

• Bi ilanda dikkat çeken iki şey düzgün cazip fotoğrafları ve uygun fiyat.. Sende ikiside yok. Onları düzelt hocam

• o fiyata sıfır bilgisayar toplanır fiyat çok fazla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım laptop !!!!!
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxpayne53

Öncelikle bilgisayarınızın bütün parçalarını çok güzel ve dikkatli bir şekilde temizleyin.

İkinci olarak temizleme işini düzgünce yaptıktan sonra parçalarınızın resimlerini düzgün ve anlaşılır bir şekilde daha güzel çekin. Resimlerden neyin ne olduğu belli olmuyor. Misal anakartınızın resmini yatay(yüzeysel olarak) ve dikey(anakart çıkışlarını gösterecek şekilde) çekin. Hard disklerinizi sökün ve ayrı ayrı çekim yapım. Her yeri güzelce görünsün. Ekran kartınızın altını üstünü ve çıkışlarını özellikle fanlarının resimlerini çekin. vs... İkinci el olarak bilgisayarınızı alacak kişi bilgisayarın tam detaylı olarak bilgisini ister. Parçalarınızda kırık çıkış sökülme vs.. var mı görmek ister. Kutuları var duruyor demişsiniz kutularınında resimlerini çekin hatta parçaları da kutuların yanlarında olsa daha güzel olur.

Üçüncü olarak ilanınızdan neyi sattığınızı ben tam olarak anlamadım. Sadece parçalarınızı mı satıyorsunuz. atıyorum; Anakart, işlemci ekran kartı, ram hard diskler vs... sadece bunlar mı yoksa kasa ile beraber, monitörde dahil hepsini mi? İlanınızda açık açık belirtmelisiniz bunları. Eğer kasa beraber satıyorsanız kasanızın da resmini koyun. yok kasa dahil değil ise. Sadece içindeki parçalar satılık ise komple, Parçalarınızı temizleyip kasadan çıkartın ve kutularının yanında ayrı ayrı resimlerini çekin ve öyle ilana koyun. Her parçanız içinde detaylı bir açıklama yapın. Ekran kartınızın tam modelini kaç bit olduğunu kaç gb olduğunu vs... Tamam internetten bakıldığında bulunabilir ama siz yazarsanız daha iyi olur.

Sizin parçalarınızın fiyat piyasasını incelemedim pek ama bende bu sitede ilan verip kendi ekran kartımı satmıştım. Ekran kartımın Sıfır fiyatı 420tl vs.. idi. İkinci el piyasasına baktığımda 300tl'den aşağı koyan yoktu. Nadir bir iki yerde 290tl gördüm. Ben elimden hemen çıkarmak için 250tl'ye pazara koydum. Koyar koymaz zaten hemen alıcısı çıktı. 6-7 görüşmeden sonra bir arkadaşımıza ekran kartımı sattım.

Velhasıl ilanınız biraz sadece kalmış. Bir parçasını satmak isteyen biri bile daha detaylı şekilde resimler ve açıklamalar yapıp öyle koyuyor ilana. Demek istediğimi anlatabilmişimdir sanırım. :)

Kolay gelsin.

Anladım hocam çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim . Fiyatıda 1400 ü e füşürmeyi düşünüyorum bu gidişle .

• YAZICI OĞLUNDA HEPTEN ÖLDÜRÜRLER FİYATI ADAMIN AYAĞINA GİDİYOSUN PARAYA SIKIŞMIŞSIN ADAM ONU SENDEN ALACAK
    VE SATACAK ALIRKEN KAR ETMELİ Kİ SATARKEN ZARARA ETMESİN.YAZICI OLUNDA ÖLDÜRÜRLER FİYATI. BU ARADA 1500 ÇOK 500 DİYEN YAVERİRSE DİYE SALLAMIŞ
  • quote:

Aynı performans ta alınmaz ama o tozlu hurda gözüken bilgisayara 1500 lira vermek yerine insanlar gider 1500liraya sıfır alır. Pazarlama mantığını sen kavrayamamışsın. Güzel satış yapmıyorsun ki millet alsın. Televizyondakilerden örnek al millet sanki evladını övüyormuş gibi çöp satıyor bence onları izleyerek başla ama bu arada i5 e talibim :D :D
  • Fiyatı fazla . o fiyata sıfır pc alınır. Bide parçaların özellikleri isimleri fotoğraflarını düzgünçe çekin ve açıklayıp ilan verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aradabiruğrarım

quote:

Aynı performans ta alınmaz ama o tozlu hurda gözüken bilgisayara 1500 lira vermek yerine insanlar gider 1500liraya sıfır alır. Pazarlama mantığını sen kavrayamamışsın. Güzel satış yapmıyorsun ki millet alsın. Televizyondakilerden örnek al millet sanki evladını övüyormuş gibi çöp satıyor bence onları izleyerek başla ama bu arada i5 e talibim :D :D

Aslında parçalar sıfır gibi ama kullanmadığım için tozlanmış ondan öyle çıktı yanlış anlaşılma olmasın . Haklısınız , fakat komple satıyorum hocam maalesef .

• Başka başka bölümlere konu açmak, bir çeşit ilana müşteri çekme yöntemi mi? :P

Hi-Level RAM, Everest kasa, ??? HDD. ??? PSU. Bunlar düşük kaliteli ve/veya çok eski ürünler. Kasa da sanki bodrumdan çıkmış gibi.

Fiyatı 1.000'e çekip görelim. Bu fiyatla ikinci el forumunda bir sene boyunca ilan güncelleyen tiplere dönersin, ki ben böyle tipleri sürekli ikinci el forumunda gezindiğim için blokluyorum. Her gün aynı ilanları günceller, bir gün oltaya birinin takılmasını beklerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gobl1n

Başka başka bölümlere konu açmak, bir çeşit ilana müşteri çekme yöntemi mi? :P

Hi-Level RAM, Everest kasa, ??? HDD. ??? PSU. Bunlar düşük kaliteli ve/veya çok eski ürünler. Kasa da sanki bodrumdan çıkmış gibi.

Fiyatı 1.000'e çekip görelim. Bu fiyatla ikinci el forumunda bir sene boyunca ilan güncelleyen tiplere dönersin, ki ben böyle tipleri sürekli ikinci el forumunda gezindiğim için blokluyorum. Her gün aynı ilanları günceller, bir gün oltaya birinin takılmasını beklerler.

kimseyi oltaya takmaya çalışmıyorum . Ürünler gayet kaliteli ve hiçbir zaman sorun çıkarmadı bana ne ise onu yazıyorum .

Birde fiyatı 1000 demişsiniz şaka gibi anakart ve işlemcinin sıfırı zaten 1.100-1.200 liraya yakın .

• http://forum.donanimhaber.com/m_116457123//tm.htm#116661537

İlanı güncelledim son fikirlerinizi alabilirmiyim.
  • Sen o fiyata arka kapıdan satarsın..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.