Şimdi Ara

Bilgisayarımı temizledim kendi kendine acılıp kapanma sorunu yaşıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun bilgisayarımı temizledim anakartı felan herşeyi cıkardım hiçbirşeye zarar vermeden temizledim ve butun kabloları oldugu gıbı yerlerıne taktım. temizleme esnasında yaptıgım tek degısıklık işlemci ile üzerindeki demir arasında gri maddeyi kazıdım(termal macun) o gri maddeyi bişey akmıs oksitlenmiş diye düşündüm salaklıgıma , sonradan termal macun oldugunu ogrendım sorunu arastırırken sorunum ise power kablosunu takar takmaz bigisayar acılıyor windows yükleniyor ekranı gelmeden tekrar kapanıyor. Sorun kesinlikle termal macundanmıdır acil yardım ederseniz sevinirim yarın erkenden gidip macun alıcam :)

• Hdd yi kontrol et çünkü en ufak bi sarsıntıda hdd bad sector oluşur.pc açılırsa hemen hd tune programını yükleyip hdd de bad sector oluşmuş mu tarayıp bakın ve termal macunu yenileyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarın bence ısındığı için yeniden başlıyor. Fanı oturtamamış olabilir misin ? Onun tek tırnağı bile oturmasa ısınma yapabilir. Termal macun bilgisayarı açılmayacak kadar etkilemez 3 derece oynatır 5 derece oynatır.
  • Cok sağol hallettım dedıgın gıbı bır dısı bıle oturmasa olmuyormus bende kırılan diş tarafını iple alt tarafa bağlayarak oturtturdum bi problem kalmadı bilgisayar gayet iyi ama bu kazıdıgım termal macun artık işlemcinin üstünde olmadıgı için bi problem yaratırmı yoksa gidip alayım. cünkü kasada extra fan var ve tam işlemci fanının karsısında işlemcinin cok fazla sogumasından problem olabılırmı sonradan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seypa

Cok sağol hallettım dedıgın gıbı bır dısı bıle oturmasa olmuyormus bende kırılan diş tarafını iple alt tarafa bağlayarak oturtturdum bi problem kalmadı bilgisayar gayet iyi ama bu kazıdıgım termal macun artık işlemcinin üstünde olmadıgı için bi problem yaratırmı yoksa gidip alayım. cünkü kasada extra fan var ve tam işlemci fanının karsısında işlemcinin cok fazla sogumasından problem olabılırmı sonradan ?

Macunu surmenizde fayda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam sürerim cok sağolun yardımınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.