Şimdi Ara

Bilgisayarımın açılış hızı hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle iyi aksamlar beyler, en fazla 1.5 -2 dakikada acilan bilgisayar 13 dakikada acilmaya basladi. Bu ani yavaslamanin nedeni ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ThaNaTooS

Oncelikle iyi aksamlar beyler, en fazla 1.5 -2 dakikada acilan bilgisayar 13 dakikada acilmaya basladi. Bu ani yavaslamanin nedeni ne olabilir?

son yüklediğin programların isimlerini alabilir miyim birde Başlat>Çalıştır>msconfig.exe den Başlatma seçeneğinden boş düşündüğün ve boş olabilcek programların tikini kaldır belki hızlanır 13 dk çok uzun bir süre çünkü o kadar sürede kendine gelen birşey var ise kasanın içinde bulunan ramlerin ve etrafindaki yerlerin tozlanması yavaş açılmayı sağlar bir kasayı sağına soluna bak tozlu bir yeri var ise para veremem felan dersen üfle felan birşey yap ellede temizleyebilirsin ama uzun iş bilgisayarcıda 2 dakikada kompresör ile yapar fiyat aralığı max. 5-10 arasıdır hadi dene bunları birşey olmassa kolay gelsin

• başlangıçta calısan programların 13 dakika etkileyeceğini düşünmüyorum bence once format at formattan sonrada aynı sorunsa bakarız ona gore....
  • Ben tatildeyken epey tozlanmis biraz temizledim, ramlerin yerlerini degistirdim eski hizina ulasti, tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - BIOS ekranından Quick Boot ayarını Disabled yap.

- Böylelikle bilgisayarınız açıldığı sırada cd-rom, disket sürücü veya herhangi başka bir bellek aramakla uğraşmayacağı için açılış süresinde gözle görünür bir artış meydana gelecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.