Merhabalar öncelikle hikayeyi anlatıyım sabah saat 3 suları bilgisayarı açmak için power tuşuna bastım ve sigorta artı bende şalteri açtım ve boooom birden boom sesi duman ve koku geldi PC’den güç kaynağı yandı ama acaba anakarta zarar geldimi ve PC’yi hiç bir türlü açamıyorum powers basınca açılmıyor acaba anakartada birşey oldumu ve bunu bu sebepten garantiye verebilirmiyim lütfen acil destek
Geçmiş olsun kardeşim her şey olabilir ama kötü düşüncelere girme hemen.. markasız bir güç kaynağı kullandığını düşünüyorum zira günümüzün model olarak kendini göstermiş güç kaynaklarında öyle bir sorun yaşamazdın güç kaynağını merak ettim bi ismini yazarsın.. onun haricinde eğer garantisi bitmediyse sende ki modelin gönderebilirsin ama bir kere böyle bir hata yapan güç kaynağı belkide bir kez daha yapar ilerde o yüzden bence hiç bulaşma almışken sertifikalı bir güç kaynağı al iyi marka model seni üzmez anakart içinde umarım yüksek gelen akım kondansatörlere zarar vermemiştir anakartında dayanıklılık olarak iyi bir model ise korkulacak bişi olduğunu sanmıyorum bi güç değiştirirsin yeter eğer yakınında bir bilgisayarcı varsa bir tespit yaptırabilirsin tüm parçalarını test edebilirsin.
Kardeşim thermaltake markalı güç kaynağını kullanıyordum zaten ürünü servise göndericem ve yeni bir tane power aldım. :) sıkıntı kalmadı konu kilit