İntel Core 2 Quad CPU Q8400 2.66 ghz işlemci 4 GB RAM Nvidia GT 9600 512 Mb 256 Bit DDR3 ekran kartı fakat psu mun kaç watt olduğunu bilmiyorum en son çıkan oyunları full ayarlarda oynarken bazen bilgisayar kasıyor psu mun kaç watt olduğunu bilgisayardan nasıl öğrenebilirim ve en son oyun çıkan oyunları full ayarlarda oynatabilmek için kaç watt olması lazım yoksa sorun ekran kartından mı
Ekran kartın bence çok iyi, güç kaynağını kasanın kapağını açarsan eğer üzerinde etiket vardır ordan öğrenebilirsin. bu tarz sistemlerde önemlidir, eğer 350 ve aşağısı bir aletse high power marka bir tane almanı tavsiye ederim. bir de işletim sistemine uygun olan ekran kartı driver ı ve directX in güncel versionunu indirip kurarsan iyi olur.
psu'nun kaç watt olduğuna bakmak için kasayı açıp psunun yanında yazan etiketi okuman gerek. Bildiğim başka bi yolu yok. Everest gibi programlarda da gözükmez.
animetrk
kullanıcısına yanıt
benim psu üzeri boş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme