Şimdi Ara

Bilgisayarımın heryerini reklam kapladı çıldırmak üzereyim lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

neden dolayı oldu bilemiyorum ama hangi siteyi açarsam sağ sol alt üst heryerde reklam var hatta şuanda sitenize girdiğimde bile heryer reklam, bir yere tıklıyorum hop bide üstüne reklam penceresi açılıyor. kullandığım tarayıcıların eklenti kısımlarına baktım kaldırdım değişik isimde olan eklentileri, şöyle isimde bir eklenti vardı mesela 9efe12fc8e7b41dc917eb9341daa31e0 1008.50.586 diye firefoxta kaldırdım ama pc açıp kapatıyorum yine geliyolar yine geliyolar tarayıcıların hepsinde çıldırmak üzereyim, türk hava yollarının sitesine giriyorum heryer reklam biryere tıklıyorum reklam penceresi açılıyor acil yardım edin arkadaşlar delirtti beni bu neyse artık :(

• Ad block tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okay56 -- 12 Şubat 2015; 0:05:44 >
  • Adblock deneyin. Yada malware temizleme programi kullanin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Classico -- 12 Şubat 2015; 0:06:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstadım çok sağol ama şöyle bir bir durum var devre dışı bırakıyorum yeniden açılıyor bakarmısın aşağıdaki resim thy nin resmi sitesi ve ekran ne halde bir yere tıklıyorum bide üstüne reklam penceresi açılıyor üç tarayıcımdada durum böyle sinirlenmemek elde değil :(

Bilgisayarımın heryerini reklam kapladı çıldırmak üzereyim lütfen yardım
  • Classico C kullanıcısına yanıt
    dediğin programların linkini bulamıyorum google bişey arayınca saçma sapan reklam siteleri geliyor kusuruma bakma nolur üstad eğer linkleri varsa indireyim kurup temizleyeyim bide bu programı kurarken yada temizlerken antivirüsü devre dışımı bırakacağım.
  • Bilgisayarinizi genel olarak taratmanizi tavsiye ederim super anti spyware programi ile(eger windowsunuz ilacli ise kullanmayin ilacida temizliyor) ve arkadaslarin dedigi gibi adblock eklentisini mozillanin magazasindan kurun.
    Edit:Eklenti ismi bile sansur yemis vay halimize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCore -- 12 Şubat 2015; 1:09:58 >
  • hakanhan28 H kullanıcısına yanıt
    Temiz bir Format iş görür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hakanhan28 H kullanıcısına yanıt
    Eset smart security + kaspersky pure + adwcleaner

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.