Şimdi Ara

bilgisayarın ana kartı yandı galiba :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler gecen gun voltaj mı ne atmışti.sonra bilgisayarın icinden yanık kokuları geldi.ama icini acıpta bamadım cunki garantisi gider diye.neyse arkdaşa sordum anakart yanmıştır dedi(bide gülüp dalga gecti hıyar).peki ben bunu servise göndersem bedavaya yenisini takarlarmı? cünki garantisi var.yoksa parami isterler?

• Bilgisayarın çift çekirdekli mi
  • yoq :(
  • power suppyl gitmiştir büyük ihtimal garantisi varsa götür bakmaları lazım
  • yanmış ayvayı yemiştir.Ya sadece güç kaynağı yandı yada diğer parçaların bir kısmıyla güç kaynağı.

COSSUZ GÜNLER...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Energ_Drink

ya beyler gecen gun voltaj mı ne atmışti.sonra bilgisayarın icinden yanık kokuları geldi.ama icini acıpta bamadım cunki garantisi gider diye.neyse arkdaşa sordum anakart yanmıştır dedi(bide gülüp dalga gecti hıyar).peki ben bunu servise göndersem bedavaya yenisini takarlarmı? cünki garantisi var.yoksa parami isterler?

markalı bilgisayar galiba, açınca garanti gider diyorsun?

eğer açarsan, anakart yanmışsa bariz görürsün 3x3 cm lik bir kerde karaltıyı, MOSFET lerden biri patlamıştır.
    benim de başıma gelmişti.
    anakartı götürmüştüm, garantisi devam ediyordu, firmaya gönderdiler tamir edildi ama servis parası aldılar.

• garantisi devam ediyorsa hiç uğraşma direkt götür
  • evt bilgisyarım casper marka.o yuzden acmıyorum.yarın servise göndericem.bakım parasi falan veririm ama.ana kart degistirmeleri lazı bunun parasini simdi benmi ödiyicem yaw
    quote:

Orjinalden alıntı: apemen

quote:

Orjinalden alıntı: Energ_Drink

ya beyler gecen gun voltaj mı ne atmışti.sonra bilgisayarın icinden yanık kokuları geldi.ama icini acıpta bamadım cunki garantisi gider diye.neyse arkdaşa sordum anakart yanmıştır dedi(bide gülüp dalga gecti hıyar).peki ben bunu servise göndersem bedavaya yenisini takarlarmı? cünki garantisi var.yoksa parami isterler?

markalı bilgisayar galiba, açınca garanti gider diyorsun?

eğer açarsan, anakart yanmışsa bariz görürsün 3x3 cm lik bir kerde karaltıyı, MOSFET lerden biri patlamıştır.
    benim de başıma gelmişti.
    anakartı götürmüştüm, garantisi devam ediyordu, firmaya gönderdiler tamir edildi ama servis parası aldılar.

• anakartın parasını değilde alsalar alsalar bakım ücretini alırlar. onuda anca casper alır zaten :D
  • garanti kapsamı içinde olması lazım daha önce bende bu tür anakart ekran kartı vb. parçalar yolladım değiştirildi.geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.