Şimdi Ara

Bilgisayarın güç tuşundamı sorun var anlayamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilişim Teknolojileri Okuyorum Ve Henüz Yeni Başladığımız İçin Kendim Çözemedim. Daha doğrusu bilgisayar okulun oldugu için bilmeden uğraşmak istemedim. Sorun şu.. Okuldaki bilgisayarın güç tuşuna basıyorum 1 kere basıp 20 dk bekliyorum hiçbirşey olmuyor. Ama 15-20 kere art arda basıp 20 dk sonra KENDİ KENDİNE açılmaya başlıyor.. E o zamanda ders bitiyor tabi.. Eğer parça değiştirmeden halledilecek bir çözüm ise hoca sökmeye izin veriyor. Sizce nedendir ?

EDİT: Eğer yanlış yere açtıysam özür dilerim. Bilgisayar başlamadıgından dolayı güç ile alakalı oldugunu düşündüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felipeflexx -- 26 Ekim 2016; 21:56:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: felipeflexx

Merhabalar, İyi Forumlar

Bilişim Teknolojileri Okuyorum Ve Henüz Yeni Başladığımız İçin Kendim Çözemedim. Daha doğrusu bilgisayar okulun oldugu için bilmeden uğraşmak istemedim. Sorun şu.. Okuldaki bilgisayarın güç tuşuna basıyorum 1 kere basıp 20 dk bekliyorum hiçbirşey olmuyor. Ama 15-20 kere art arda basıp 20 dk sonra KENDİ KENDİNE açılmaya başlıyor.. E o zamanda ders bitiyor tabi.. Eğer parça değiştirmeden halledilecek bir çözüm ise hoca sökmeye izin veriyor. Sizce nedendir ?

EDİT: Eğer yanlış yere açtıysam özür dilerim. Bilgisayar başlamadıgından dolayı güç ile alakalı oldugunu düşündüm..

ÇOK ÇOK ESKİ BİR BİLGİSAYAR MI? 2003 lerden kalma falan mı?

• Yani evet eski biraz. Hani Windows 7 var ve yani tahminen 5 yada 6 yıllık var. Ne alaka anlamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felipeflexx -- 27 Ekim 2016; 0:08:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felipeflexx

Yani evet eski biraz. Hani Windows 7 var ve yani tahminen 5 yada 6 yıllık var. Ne alaka anlamadim

eğer çok eskiyse hdd artık ömrünü tamamlamıştır. o yüzden HDD den bilgiler çok çok yavaş okunduğu için anca 20 fakika sonra açılıyordur.
    bilgisayar açıldığında hdd için bir hız testi yap bakalım sonuç ne çıkıyor.
  • bu açılmamayı iyice tarif ederseniz daha iyi olur. şimdi power tuşuna bastıktan sonra fanlar dönmeye başlıyor mu? 1 defa basmayla bilgisayarda hiç bir hareketlilik olmuyor mu
  • açıldıktan sonra biosa girip klavye üzerinden şifrelemeyle açmayı ayarla çoğu anakartta oluyor internetten araştır böylece başlat tuşuyla uğraşmazsın
  • Başlat tuşuna bastığımda hiçbir tepki vermiyor sadece kasadan çok ince çok zor duyulan bir tiz ses geliyor. Tuşa basmadan öncede geliyor bastıktan sonrada devam ediyor. Bu arada klavye şifreleme ile derken nasıl anlamadım nasıl açılıyor tuşsuz? Birde bu devlet malı ve okula ait olduğu için tek ben kullanmıyorum başkalarına kullanıyor. Doğru olurmu bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felipeflexx -- 27 Ekim 2016; 8:09:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.