Şimdi Ara

Bilgisayarın (Hard) Nükleerini Kapatmak Ve Sürekli Saldırması(Generals Zero Hour)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun Zamandan Beridir Oynuyorum bu oyunu nerdeyse karşıma 3-4 hard alarak oynuyorum ama artık beni kesmiyo genelde nükleer yapıp bi süre saldırdıktan sonra saldırmamaya başlıyolar ben bu nükleerleri kapatıp ve bu bilgisayarın bana sürekli saldırmasını istiyorum bunu yapay zekaya yaptırmanın bi yolu varmı farklı mod vs. istemiyorum çünkü öz grafiklerini çok seviyorum çeşitli modların grafiklerine ısınamadım ben? Teşekkürler Şimdidenn.

• Bir süre sonra saldırmamasının nedeni haritadaki kaynakların bitmesi. Eğer küçük haritada oynuyorsan büyük haritaya geçip aynı sayıda düşmanla oynarsan oyun daha uzun sürer. Ama büyük haritada dahi bir süre sonra kaynaklar bitiyor. Zero hour doğrudan (Not defteri) oyun kodlarını değiştirmeye olanak sağlıyormuydu hatırlamıyorum öyleyse iki kodu değiştirip kaynak miktarını arttırabilirsin sağlamıyorsa işin zor ciddi proğramlama gerektiriyor en iyisi kaynağı arttıran bir mod bulup denemek.
  • Her Map Dosyasını Açıp Kaynakları Arttırmam Bi Çözüm O Zaman Bunu Araştırayım Ben Peki Hiç Nük. Yaptırmamamın Bi Kodu Filan Var Mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf1478 -- 1 Kasım 2014; 14:21:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.